ČASNO ZANIMANJE

Princ William otkrio što bi njegov sin George mogao raditi kad odraste

14.03.2018 u 11:28

Bionic
Reading

Iako je vrlo vjerojatno da će jednoga dana zasjesti na tron britanskog dvora, princ George moga bi za 20-tak godina ostvariti i zanimljivu karijeru

Da itekako razmišlja o budućnosti svoje djece i njihovim karijerama, britanski princ William dao je do znanja tijekom svog posljednjeg kraljevskog angažmana.

Naime, ranije ovog tjedna kraljevska braća William i Harry prisustvovali su kao počasni gosti na ovogodišnjoj The Met Excellence Awards koja je održavana u Kensingtonskoj palači. Dodijelili su nagrade osobama koje su svojim radom izuzetno doprinijele društvu i zajednici.

  • +18
Princ William i Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedan od nagrađenih bio je i policajac Philip Stone koji je pokazao nevjerojatnu spretnost tijekom prošlogodišnjeg bombaškog napada u Manchester Areni. Nakon svečane dodjele, policijski djelatnici su otkrili kako im uvijek nedostaje volontera i mladih radnih snaga koje će svojim elanom i entuzijazmom mnogo doprinijeti cijeloj zajednici.

Kao jednog od izglednih kandidata koji bi kroz nekoliko godina vrlo rado mogao pomoći, princ William naveo je i vlastitog sina, četverogodišnjeg princa Georgea.

  • +20
Princ William i Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zapravo on je opsjednut policijom, akcijama, automobilima, sve ga to trenutno jako privlači', kroz smijeh je kazao 35-godišnjak koji će za nekoliko tjedana po treći puta postati otac. Hoće li vojvotkinja od Cambridgea nakon dječaka Georgea i djevojčice Charlotte donijeti sina ili kćer još uvijek je nepoznato.