MALO OPUŠTENIJE NEGO LANI

Princ William otkrio detalje proslave 6. rođendana princeze Charlotte

05.05.2021 u 12:57

Bionic
Reading

Tijekom posjeta tvrtci Babcock Vehicle Engineering, koja je tijekom pandemije odigrala važnu ulogu stvaranjem novog prototipa respiratora, princ William je u utorak upitan o proslavi rođendana princeze Charlotte, koja je u nedjelju navršila 6 godina

'Provela je lijep da, hvala vam. Prošle godine rođendan joj je bio tijekom lockdowna, ali ove smo godine uspjeli proslaviti uz još jednu obitelj. Vrlo brzo odrastaju. Bilo je jako zabavno', odgovorio je prema časopisu Hello! 38-godišnji vojvoda od Cambridgea.

Na novom rođendanskom portretu, koji je sad već tradicionalno snimila mama Kate Middleton, princeza Charlotte nevjerojatno sliči svome ocu.

Iako su se oko sličnosti Charlotte na društvenim mrežama lomila koplja, pa su jedni tvrdili da je ista otac, drugi da je ista prabaka, kraljica Elizabeta, sličnosti s princom Williamom svjesni su i njeni roditelji.

Kraljevski par je u siječnju prošle godine posjetio grad Bradford, a tom su prilikom svratili i do Khidmat Centrea, organizacije koja vodi brigu o etničkim manjinama.

Tamo su ih iznenadili s ogromnom tortom u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, ukrašenom muffinima na kojima su bile njihove slike.

Kako im je objasnio autor torte, svaka je fotografija predstavljala drugačiji trenutak iz njihovog života, od djetinjstva do trenutaka kad su i sami pruzeli roditeljsku ulogu.

Ugledavši portret mladog djeteta, princ William je upitao je li to on, a potom komentirao da izgleda poput njegove kći.

'Nevjerojatno sliči Charlotte', složila se s njim i supruga Kate.