SLAVLJE U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Princeza Charlotte slavi šesti rođendan: Mama Kate je snimila novu fotografiju, a obožavatelji se ne mogu odlučiti kome više sliči

02.05.2021 u 09:06

Bionic
Reading

Kći princa Williama i Kate Middleton danas slavi šesti rođendan pa su ponosni roditelji objavili preslatku novu fotografiju princeze Charlotte, što je njihov uobičajeni način obilježavanja ovakvih prigoda

U haljini cvjetnog uzorka i sa širokim osmjehom na licu, djevojčica je pozirala mami Kate Middleton, dežurnom fotografu kraljevske obitelji.

Na Instagram računu kraljevske obitelji obožavatelji se nisu mogli složiti oko toga kome mlada princeza više sliči, a iako neki spominju i baku Dianu, puno ih smatra da je Charlotte slična svome ocu, princu Williamu.

No, više je onih koji u princezi Charlotte prepoznaju crte lica njene prabake, kraljice Elizabete II.

U Velikoj Britaniji je u ponedjeljak državni praznik, a obitelj princa Williama produženi vikend vjerojatno provodi u svojoj seoskoj kući Anmer Hall na imanju Sandringham koje je u vlasništvu kraljice Elizabete.

Na peti rođendan princeze Charlotte vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su objavili fotografije na kojima djevojčica, usred pandemije covida pomaže u spremanju i dostavljanju hrane lokalnom stanovništvu.

Nedavno je za kraj uskrsnih praznika Kate odvela princezu Charlotte i princa Georga u kupovinu, a njihovo je ponašanje oduševilo vlasnicu trgovine u kojoj su kupovali.

'Uvijek sam bila oboavateljica Kate Middleton, a danas je bila u jednoj od mojih trgovina s Georgeom i Charlotte. Kad su mi zaposlenici rekli kako je bila s djecom i kako su se ponašala, sad mi se sviđa još više', napisala je na Twitteru Alexa, vlasnica trgovine.

  • +12
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: PATRICK KOVARIK / AFP / Profimedia

Alexa je otkrila kako su kraljevski mališani imali svoj džeparac i vlastitim su novcem plaćali stvari koje kupuju.

'Sasvim normalno odgojena djeca i normalan roditelj koji pokušava napraviti pravu stvar i to je baš lijepo', zaključila je oduševljena Alexa.