VELIKI FAN

Princ William oglasio se nakon bolnog poraza Engleske na Svjetskom prvenstvu

12.07.2018 u 12:15

Bionic
Reading

Cijela Engleska sinoć je pratila nogometnu utakmicu koja im je, prema njihovim predviđanjima, nakon 28 godina trebala osigurati finale Svjetskog prvenstva. Međutim rezultat nije bio onakav kakav su priželjkivali pa su engleski reprezentativci u suzama otišli s terena. O svemu se oglasio i britanski princ William, evo što on misli o utakmici

Muški članovi britanske monarhije žestoki su nogometni fanovi pa očekivano prate i aktualno Svjetsko prvenstvo, na kojem je njihova reprezentacija sinoć izgubila protiv hrvatske momčadi.

Nakon što je princ Harry zanijemio kada su ga prije utakmice upitali kakav rezultat očekuje, opravdavajući se da ga ne želi 'ureknuti', sada je svoja razmišljanja s javnosti podijelio njegov stariji brat, princ William.

'Znam i vjerujem da je Engleska trenutno razočarana i tužna, ali moram reći da osobno ne mogu biti ponosniji na cijeli ovaj tim i želio bih im poručiti da visoko drže svoje glave. Ispisali ste povijest i napravili nevjerojatnu stvar na Svjetskom prvenstvu. Također, dali ste nama fanovima nešto u što vjerujemo i znam da ovu momčad čeka još mnogo toga. William', poručio je brzo nakon utakmice britanski prijestolonasljednik, veliki zaljubljenik u sport i nogomet.

Brojni obožavatelji u komentarima ispod objave složili su se s princem i potvrdili kako su sretni što je Engleska dogurala ovako daleko na tako velikom sportskom natjecanju.

Princ William u Izraelu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia