NIJE UVIJEK LAKO

Princ William otkriva što sve mora raditi da bi bio cool tata

27.06.2018 u 09:38

Bionic
Reading

U moru protokola i kraljevskih angažmana koji se očekuju od princa Williama, budućeg engleskog kralja, nije lako istovremeno biti i cool i zabavan tata. Zato je princ William otkrio kako je uspio zainteresirati svog sina Georgea i čime je svoj posao princa i vojvode učinio zabavnim jednom četverogodišnjaku

Tijekom svog posjeta National Rehab Centru, gdje je predsjednik organizacije, princ William nije mogao izbjeći temu roditeljstva. Kao ocu troje male djece, logično je da mu mediji vrlo često postavljaju pitanja o tome kako se snalazi u očinskoj ulozi.

Ovoga puta vojvoda od Cambridgea otkrio je kako je i zašto njegov posao zainteresirao njegova sina, princa Georgea. ‘Tijekom jednog od angažmana moj zadatak je bio pokrenuti rušenje stare zgrade. Moj sin je bio prisutan, a u toj dobio je obožavao gledati bagere u akciji. Tako sam osigurao jedan kredit kao sjajan i zabavan otac’, prisjetio se William, koji je nedavno dobio još jednog sina, princ Louisa.

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da maleni George raste, nije lako okupirati njegovu pažnju uvijek istim stvarima, pa se princ William itekako trudi biti što originalniji.

Poznato je da maleni prijestolonasljednik voli sve vrste vozila, a posebno helikoptere i letjelice. Zato se tijekom angažmana gdje su oni prisutni, William uvijek potrudi povesti i sinčića koji pitom ne može sakriti oduševljenje.

  • +4
Princ William s princem Georgeom i princezom Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hoće li i dvomjesečni Louis pratiti starijeg brata ili će imati neke druge zanimacije, ostaje tek vidjeti.

Istovremeno njegova trogodišnja kćerkica Charlotte također je živahno dijete, a kako raste pokazuje sve veće zanimanje za modu.

  • +5
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia