VIRALNI NESTAŠLUCI

Princ Louis postao je glavna zvijezda fotografskog natječaja

31.08.2023 u 21:18

Bionic
Reading

Najmlađi nasljednik Kate Middleton i princa Williama pojavljuje se na više fotografija nominiranih za IMAGO fotografiju godine, koja se dodjeljuje u partnerstvu s nagradom U.K. Picture Editors' Guild Awards. Zapravo, članovi britanske kraljevske obitelji predmetom su fotografija devet od 20 finalista nagrade

Princ Louis, koji sada ima 5 godina, postao je viralan zbog svojih ljupkih ludorija na platinastom jubileju u lipnju 2022., točnije finalu proslave obilježavanja 70. godišnjice vladavine kraljice Elizabete. Od sjedenja u krilu svog djeda, kralja Charlesa, do plesanja uz glazbu, sve su oči bile uprte u Louisa - a fotografija u utrci za fotografiju godine prikazuje ga kako stavlja ruku na usta svoje mame, princeze Kate Middleton.

Nekoliko fotografija s prošlogodišnje manifestacije Trooping the Colour također se pronašlo u finalu natječaja. Princ Louis tada je debitirao u kočiji sa starijom braćom i sestrama, princom Georgeom i princezom Charlotte, a prava zabava počela je kada su se pridružili kraljici Elizabeti na balkonu Buckinghamske palače.

Princ Louis je za pamćenje pokrio uši i vikao dok su zrakoplovi Kraljevskog ratnog zrakoplovstva bučno prolazili iznad njega, izmamivši osmijeh na lice kraljice Elizabete. Dvije fotografije tog trenutka ušle su u finale foto natječaja, prikladnog naziva 'Princ Louis vrišti' i 'Princ Louis vrišti opet'.

Nekoliko drugih fotografija u izboru za najbolju također je nastalo na prošlogodišnjoj manifestaciji Trooping the Color, uključujući fotografiju kraljevske obitelji na balkonu Buckinghamske palače i solo portret kraljice Elizabete koja se smiješi s prstom u zraku.

Druge kraljevske fotografije u finalu su fotografija nastala na pogrebu kraljice Elizabete u rujnu prošle godine u Westminsterskoj opatiji i portret kralja Charlesa, nastao pred objektivom fotograkinje Victorije Jones, a koji prikazuje kako pregledava dokumente u crvenoj kutiji — scena blisko povezana s kraljicom Elizabetom tijekom njezine vladavine — snimljena nedugo nakon Charlesovog preuzimanja britanskog kraljevskog trona.