dolly parton

Kate Middleton dobila neočekivanu odbijenicu slavne pjevačice

28.08.2023 u 17:09

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Dolly Parton i u dobi od 77 godina toliko je posvećena karijeri da nije imala vremena niti za šalicu čaja s princezom od Walesa

Kate Middleton zasigurno nema puno iskustvo s odbijenicama za druženje, no njen poziv da dođe na šalicu čaja bez imalo zadrške odbila je od Dolly Parton koja je, čini se, imala 'pametnijeg posla'...

Naime, slavna country pjevačica i u dobi od 77 godina posvećeno radi na karijeri i promociji svog prvog rock albuma pa je uslijed svih obaveza morala reći 'ne' čak i budućoj kraljici.

  • +3
Dolly Parton Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Ovaj put čak sam dobila pozivnicu da svratim na čaj s Kate, ali ni za to nisam imala vremena. Mislim da je vrlo lijepo i simpatično što me pozvala i rado bih se odazvala u nekoj bližoj budućnosti. No, ona neće promovirati moj novi album pa sam morala odbiti!', rekla je u svom šaljivom stilu Dolly Parton za BBC Radio 2.

Princeza od Walesa tako je dobila odbijenicu kojoj se nije nadala, a čini se i kako će za susret sa slavnom pjevačicom morati imati nešto više strpljenja.

  • +14
Šeširi Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, uvijek dobro raspoložena Parton požalila se kako trenutno nema vremena čak niti za šetnju Londonom te da ne planira smanjiti količinu obaveza:

'Radije bih umrla usred pjesme na pozornici nego se ostavila pjevanja', poručila je Parton.