u dodiru s prirodom

Princ Louis kreće djedovim stopama: Školski zadatak koji će odraditi s užitkom

24.05.2023 u 13:08

Bionic
Reading

Kate Middleton u ponedjeljak je otkrila da je njezin najmlađi sin u školi dobio jedan zadatak koji će ga naučiti cijeniti prirodu i proces rasta biljke, ali i dati novu temu o kojoj može razgovarati sa svojim djedom

Kralj Charles III. veliki je ljubitelj biljaka, prirode i vrtlarstva, a vrijeme u bavljenju vrtom posebno ga opušta i raduje. Nije tajna da slobodne trenutke rado provodi u svom vrtu u Highgrooveu, gdje uzgaja razne vrste bilja i cvijeća. Osoblje je otkrilo da se kralj ne libi primiti i nekih 'prljavih' poslova u vrtu, a sada o tome može razgovarati i s malenim princem Louisom.

Princ William i Kate veliki su zagovornici boravka na otvorenom i pozitivnog utjecaja koji priroda i vježbanje vani mogu imati na mentalno zdravlje ljudi, a novi zadatak koji je Louis dobio u školi naučit će malenog ciklus koji biljka treba proći kako bi narasla i dala plod.

'Louis u školi uzgaja bob. Stavite ga u šalicu i vidite kako korijenje raste. Brzo naraste poput suncokreta', otkrila je Kate Middleton ovog ponedjeljka kada je posjetila izložbu cvijeća u zapadnom Londonu.

Sjedeći s djecom koja su organizirala lijepi piknik i izložbu, Kate je razgovarala o različitim temama, ali i o suncokretima koje djeca uzgajaju. S njima se zapričala te otkrila da Louis ima slične školske zadatke, a gledati biljke kako rastu posebno je iskustvo za svaki maleni um.

Taj bi školski zadatak posebno veselio i njegovog djeda koji će malenom Louisu sigurno otkriti i pokoji trik kako da što bolje vodi brigu o svom bobu.

  • +23
Kate Middleton i princ William s djecom volontiraju Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL / AFP / PROFIMEDIA

Petogodišnji princ nedavno je pokazao da mu provođenje vremena u prirodi nije tlaka jer je na susretu s izviđačima rado sudjelovao u kopanju zemlje, a tada su nastale i mnoge fotografije koje su otkrile ponešto o osobnosti radoznalog princa koji prkosi kraljevskim protokolima.

  • +3
Princ Louis na djedovoj krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: ODD ANDERSEN / AFP / WPA-POOL / MEGA / THE MEGA AGENCY