miljenik javnosti

Nježni nadimak kojim princeza od Walesa zove princa Louisa

09.05.2023 u 18:23

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj neki je dan volontirala, a prinčevi George i Louis te princeza Charlotte uživali su u danu s roditeljima. Dok su pored izviđača na vatri pekli sljezove kolačiće, moglo se čuti kako se Kate Middleton obraća malenom Louisu

Petogodišnji princ Louis miljenik je mnogih pratitelja kraljevske obitelji, a svojim simpatičnim dječjim gestama mnogima se umilio. Dječak nije ljubitelj kraljevskih protokola te mu višesatne obveze nisu omiljen dio odrastanja pa svojim izrazima lica često nasmije okupljene. Najmlađi član obitelji princa i princeze od Walesa ima i sladak nadimak, koji je otkrila njegova majka.

Tijekom zabavnog druženja cijele obitelji s izviđačima, Kate Middleton pokazala je nježnost i majčinsku bliskost sa svojom djecom. U tim trenutcima svom najmlađem sinu obratila se nadimkom 'Lou-Bug'.

'Baci to u vatru, Lou-Bug' rekla je Middleton Louisu dok su zajedno pržili sljezove kolačiće na druženju s izviđačima.

Tijekom posjeta, Louis, Charlotte i George sudjelovali su u raznim aktivnostima poput streljaštva, bojanja prstima i zabavnog pečenja sljezovih kolačića na logorskoj vatrici.

  • +23
Kate Middleton i princ William s djecom volontiraju Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL / AFP / PROFIMEDIA

Princ Louis također je sudjelovao na djedovoj krunidbi, a na njegovu poslušnost pazila je starija sestra. Krunidbu su gledali iz prvog reda zajedno s roditeljima, a princ George imao je ulogu počasnog paža.

  • +3
Princ Louis na djedovoj krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: ODD ANDERSEN / AFP / WPA-POOL / MEGA / THE MEGA AGENCY