posve iskreno

Kate Middleton priznaje da uči biti princeza, a odgoj djece joj zadaje probleme

16.05.2023 u 23:05

Bionic
Reading

Tijekom posjete dobrotvornoj udruzi za mlade princeza od Walesa otvoreno je progovorila je o svojoj borbi da 'nauči biti članicom kraljevske obitelji', ali i o izazovu odgoja djece različitih osobnosti. Također je priznala da koj je trebalo vremena da nauči da je 'prihvaćena i da se uklapa'

Daleko od kamera, princeza od Walesa, odjevena u jarko žuti sako brenda LK Bennett, bijele hlače i tenisice, odgovarala je na pitanja učenika iz škole St Katherine u Bristolu o svom životu, rekavši im da nikada nije razmišljala o tome da će jednog dana postati članicom kraljevske obitelji, sve dok se nije zaljubila u Williama, piše Daily Mail.

Kate je također razgovarala s djevojčicama iz škole u Bristolu o vlastitoj ranjivosti, nakon što je izgubila od dvostruke olimpijske pobjednice Dame Kelly Holmes u divovskoj igri križić-kružić. 'Samo su je ispitivali kako je to biti članicom kraljevske obitelji. Je li to nešto što je željela postati? I rekla im je da je to morala naučiti. To je stalna borba, znati da možeš biti prihvaćen i uklopiti se, ali da moraš svaki dan učiti,' rekla je Kelly.

'Javni nastupi i govori mnogim ljudima nisu prirodna stvar, zar ne? I rekla je da još uvijek radi na tome. Znate, ona je sve to nekako humanizirala, Nisu svi savršeni,' dodala je.

Kate je otišla je u Percy Community Center u Bathu kako bi se upoznala s radom Dame Kelly Holmes Trust, dobrotvornom organizacijom koju je sportašica osnovala 2008., a koristi sportske zvijezde kao mentore za podršku mladim ljudima da pronađu vještine i samopouzdanje potrebno za ostvarivanje uspjeha u obrazovanju, radu i životu.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Kin Cheung / PA Images / Profimedia

Ta problematika posebno je bliska i važna Kate te je s djevojkama razgovarala o svom putu da postane princeza i pomogne vlastitoj djeci u razvoju usred nacionalne krize mentalnog zdravlja među mladima, vala tjeskobe i depresije koji se poklopio s porastom društvenih medija i sveprisutnih pametnih telefona.

Dama Kelly nada se da će posjet, kojim se obilježava Tjedan svijesti o mentalnom zdravlju, dovesti do toga da princezina filantropska Kraljevska zaklada blisko surađuje s njezinom organizacijom diljem zemlje.

'Bila je vrlo ljupka,' otkriva Kelly te dodaje kako je Kate poticala da se i njoj postavljaju pitanja. 'Pitala sam je, obzirom da imate troje djece i vidite li različite osobine u njima? Rekla je: 'O da', i rekla je da je u tome i stvar. Neprestano uči kako se nositi s različitim osobinama i različitim potrebama i sposobnostima s troje male djece, a to joj ujedno pokazuje potrebu da to isto čini s masom djece.'

Kate je inače poznata po promoviranju i davanju prioriteta mentalnoj zdravlju, uključujući dobrobit djece i mladih. U tom cilju posvetila je svoje vrijeme pružanju podrške različitim programima mentalnog zdravlja, poput pokretanja 'Heads Together', 'Shout 85258' i programa 'Mentalno zdrave škole'. Također je pokroviteljica brojnih dobrotvornih organizacija koje su usmjerene na promicanje i pružanje podrške mentalnom zdravlju onima kojima je to potrebno.

  • +3
Princ Louis na djedovoj krunidbi Izvor: Profimedia / Autor: ODD ANDERSEN / AFP / WPA-POOL / MEGA / THE MEGA AGENCY