SVE JE IZIGNORIRAO

Princ Harry posljednji je put boravio u Frogmore Cottageu i izbjegao sve susrete s obitelji

09.06.2023 u 14:09

Bionic
Reading

Nagađa se kako se princ Harry, nakon nekoliko dana provedenih u Londonu, gdje je stigao kako bi dao svoj iskaz na sudu, već vratio u Montecito, a tijekom boravka u domovini nije ni pokušao vidjeti se sa svojom obitelji

Puna dva dana davao je iskaze pred Visokim sudom, dok je noći provodio u svom bivšem britanskom domu Frogmore Cottageu, a onda se 38-godišnji vojvoda od Sussexa požurio kući, u zagrljaj supruge Meghan Markle, sina Archieja i kćerkice Lilibet.

Iako je boravio svega nekoliko kilometara od kuća u kojima žive članovi njegove najbliže obitelji, princ Harry izbjegao je apsolutno sve susrete i mogućnosti da ikoga susretne.

Prema pisanju britanskog Telegrapha, ovo je navodno bio ujedno i njegov posljednji boravak u Frogmore Cottageu, kući koju je njemu i Meghan Markle još poklonila pokojna kraljica Elizabeta II, budući da mu je istu otac oduzeo ranije ovoga ljeta.

  • +2
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Upravo novinari Telegrapha otkrili su kako se Harry nije susreo s ocem, kraljem Charlesom III, kao ni bratom, princom Williamom, koji je u vrijeme dok je njegov mlađi brat davao iskaz na sudu, sa suprugom Kate Middleton bio u to vrijeme bio u Adelaide Cottageu, samo 600-injak metara dalje od Frogmorea.

Kralj Charles proteklog je tjedna bio u Rumunjskoj, a za vrijeme Harryjevog drugog dana davanja iskaza pred sudom, imao je angažman vezan uz vojsku u Buckinghamskoj palači.