NIŠTA OD VELIKE OBITELJI

Princ Harry otkrio da ne želi puno djece

25.07.2018 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle jedno od najčešćih pitanja koja su se mogla čuti bilo je ono kada će kraljevski par zasnovati obitelj. Trudnoću i prinovu su vojvode od Sussexa ipak malo odgodili dok se ne priviknu na novonastalu situaciju. Osim toga, princ Harry je novinarima otkrio da ne priželjkuje veliku obitelj

Novopečeni kraljevski par princ Harry i Meghan Markle nedavno su posjetili Irsku. Bio je to njihov prvi službeni angažman izvan zemlje, a uskoro se spremaju posjetiti i Australiju, Novi Zeland i okolno otočje.

Budući da su odmah nakon vjenčanja prionuli na posao i posvetili se kraljevskim obvezama, kako bi Meghan što prije naučila sva važna pravila monarhije, mnogi se pitaju kada par planira zasnovati obitelj.

  • +27
Princ Harry i djeca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na to je pitanje do sada ponuđeno mnogo odgovora stručnjaka i izvora bliskih palači, no tek sada se o temi roditeljstva oglasio sam princ Harry. Upravo u Irskoj zaskočili su ga novinari i postavili pitanje hoće li uskoro iskušati čari očinstva, po uzoru na starijeg brata, princa Williama.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Među okupljenima se tada našla i jedna obožavateljica koja je kazala: 'Moj suprug vam jako fizički sliči, isto ima crvenu kosu. Imamo petero djece. Kada vi i Meghan planirate djecu?'

33-godišnji princ brzo se snašao i odgovorio: 'Petero djece? To je ipak malo previše.'