NEMA VIŠE ŠALE

Pod pritiskom bake Elizabete: Princ Harry ne želi više vidjeti Meghan Markle u odijelima

24.07.2018 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon što se vojvotkinja Meghan Markle nekoliko puta, unatoč kraljičinim zabranama, pojavila u odijelu na službenoj dužnosti, sada je odlučio urgirati i njezin suprug, princ Harry te joj je zabranio da se ubuduće tako odijeva

Vojvode od Sussexa u pripremama su za svoj prvi daleki kraljevski angažman. U listopadu putuju na turneju po Australiji, Novom Zelandu i okolnom otočju u sklopu manifestacije Invictus Games. Tim povodom posebna se pažnja obraća na ponašanje i odijevanje Meghan Markle, koja je do sada nekoliko puta prekršila kraljevska pravila svojom garderobom.

Kako navode strani mediji, Meghan je planirala spakirati nekoliko odijela omiljene dizajnerice Stelle McCartney, na što je reagirao njezin suprug Harry. Upozorio ju je da odijela nisu prikladna za titulu koju obnaša i da nisu u skladu s tradicijom, do koje posebno drži njegova baka, kraljica Elizabeta.

  • +8
Meghan Markle u crnom odijelu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kako smo i ranije pisali, članice kraljevske obitelji trebale bi uglavnom nositi haljine ili suknje, uz iznimke kada je riječ o sportskim događanjima i kada nije prisutna sama kraljica. Međutim izgleda kako se do sada Meghan uspješno oglušila na takva stroga pravila, kojih se drže sve ostale članice.

Meghan je odjenula hlače tijekom dvodnevnog posjeta Irskoj sa svojim princem, a potom se u bijelim hlačama pojavila i na Wimbledonu u pratnji šogorice Kate Middleton. Nešto iskusnija Kate ipak je tada nosila haljinu.

Meghan nikako ne može shvatiti zašto bi se članice obitelji trebale odijevati u haljine i suknje, a izbjegavati hlače. 'Ona često ispituje Harryja zašto stvari moraju funkcionirati baš na takav način. Ne može se poistovjetiti s cijelom tom situacijom. Mislim da joj je jako teško, a povremeno i frustrirajuće, ali ovo je njezin novi život koji je svjesno odabrala i treba se nositi s time', kaže za strane medije izvor blizak 36-godišnjoj Meghan.

  • +10
Modni stil Meghan Markle i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako joj je do sada gledao kroz prste i puštao da radi po svome, princ Harry odlučio je uzeti stvari u svoje ruke i jasno i glasno kazao svoj stav o ovoj temi.