POD POVEĆALOM

Princ Harry još jednom pokazao da je sam sebi najvažniji pa osramotio Meghan

04.03.2024 u 08:41

Bionic
Reading

Ponašanje princa Harryja u Kanadi ponovno je pod povećalom, a stručnjaci tvrde da kroz projekt Invictus Games princ samo veliča sebe

Prije nekoliko dana princ Harry i Meghan Markle boravili su u Kanadi kako bi obilježili 100 dana do novih Invictus Games, igara koje Harry organizira s vojnicima i ratnim invalidima. Princa sa suprugom su svi sudionici dočekali srdačno, no ipak su pronašli neke zamjerke u njegovom ponašanju.

Iako su Sussexi na druženje u Kanadi stigli zajedno, prava i jedina zvijezda bio je princ Harry.

'Harry možda tvrdi da su ovi dečki, tj. sportaši, zvijezde projekta, ali očito je da se radi o Harryjevoj 'misiji' i njegovim reakcijama i osjećajima', rekla je stručnjakinja za govor tijela Judi James.

Stručnjakinja tvrdi kako je Harry ignorirao Meghan dok se razgovarao sa sportašima te da se ona sama brinula o svom, ali i o zajedničkom imidžu.

'Kako bi zabavila sportaše, ona sjedi tik do njega i svojim ritualima govora tijela jasno daje do znanja da je ona važan dio njega u komunikaciji', tvrdi te dodaje: 'Njezina je glava blizu njegove i njezine reakcije odražavaju njegove tijekom razgovora, pokazujući da ona dijeli razgovore sa svojim suprugom, a ne da vodi svoje.'

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Prošle je godine u Düsseldorfu u sklopu Invictus igara proslavio i 39. rođendan te su mu suradnici i sportaši pripremili iznenađenje s rođendanskom tortom i pjesmom, a princ je uživao u gestama ljubavi, iako mu kraljevska obitelj nije čestitala rođendan na društvenim mrežama.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju