'MOJ NAKLON'

Princ George i princeza Charlotte uskoro će morati i ovako iskazivati poštovanje prabaki

31.07.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Uz mnogobrojna kraljevska pravila, vjerojatno najvažnije od svih iskazivanje je poštovanja vladarici - kraljici Elizabeti II, kojoj se pri dolasku, ali i odlasku moraju nakloniti i članovi njezine obitelji. Savršen naklon uskoro će morati usavršiti i najmlađi članovi - George i Charlotte

Iako su još maleni - Charlotte ima tek tri, a George pet godina - oboje su itekako svjesni toga da njihovo djetinjstvo nije baš 'normalno' te da njihova obitelj i nije baš 'obična', no to ne znači da se već sada moraju pridržavati svih kraljevskih pravila.

  • +14
Najmlađi članovi kraljevske obitelji - princ George i princeza Charlotte te princeze Savannah i Isla Phillips Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da su princ William i Kate Middleton odavno odlučili da će svojoj djeci pružiti prije svega normalno odrastanje, ne čudi to da princ George i princeza Charlotte još uvijek kraljicu Elizabetu II doživljavaju isključivo kao prabaku.

No i to će se uskoro morati promijeniti, a barem u javnosti George i Charlotte morat će svoje poštovanje kraljici iskazivati naklonom. Kako donosi magazin Hello!, članovi kraljevske obitelji uče naklon već od najranijeg djetinjstva, stoga se očekuje da će ga uskoro svladati i ovo dvoje nasljednika.