KRALJEVSKI NASLJEDNICI

Iako su oboje vragolani, princ George i princeza Charlotte karakterno su ipak potpuno drugačiji

14.09.2018 u 14:09

Bionic
Reading

Oni odrastaju unutar zidina britanske palače uz stroga pravila i nasljednici su kraljevske krune ali princ George i princeza Charlotte prije svega su još samo djeca. Isto tako možda imaju samo tri i pet godina, ali kraljevski nasljednici već pokazuju kakvi su karakteri

Njihovi roditelji, princ William i Kate Middleton pokušavaju ih odgajati što dalje od medijske pompe i pružiti im što normalnije djetinjstvo, pogotovo zbog činjenice da princa Georgea i princezu Charlotte kasnije čekaju važni kraljevski zadaci.

Zbog toga ne znamo mnogo o kraljevskim mališanima, a rijetki su trenuci kada ih imamo prilike vidjeti na službenim događanjima, a tada redovito oduševe javnost.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, tu i tamo u medijima osvanu zanimljive činjenice o princu i princezi, pa je nedavno izvor blizak slavnoj obitelji opisao kakvi su brat i sestra karakterno. Istaknuo je da su petogodišnjak i trogodišnjakinja pravi vragolani, ali da su im osobnosti dijametralno suprotne.

Kazao je da je budući kralj, princ George mnogo sramežljiviji od sestre te se u velikim grupama uvijek drži po strani, rezervirano. Za razliku od njega, dvije godine mlađa Charlotte nema problema sa stidom, vrlo je otvorena i društvena.

'Ona definitivno ima najsnažniji karakter od troje dječice. Obožava kada u obitelj dolaze gosti i prijatelji i tada glumi pravu malu domaćicu. Charlotte će doći do vas i upitati jeste li za čaj, kavu ili kolačiće. To je preslatko', govori nadalje isti izvor.

Dok Charlotte osvaja obožavatelje svojom pristupačnosti i neodoljivim osmijehom, njezin stariji brat bira biti u sjeni i rijetko kada će se gurati u prvi plan. Vidjelo se to i prije nekoliko mjeseci, kada je na svijet stiglo treće dijete u obitelj, princ Louis.

  • +5
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ponosni tata William tada je sa svoje dvoje dječice pod rukom otišao u posjet supruzi i novorođenom sinčiću u bolnicu. Malena Charlotte spontano je mahala fotografima koji su danima kampirali ispred rodilišta, dok je nešto mrzovoljniji George ponovno pokazao da mu ne odgovora takva medijska pažnja i gomila ljudi.