OMRAŽENA VOJVOTKINJA

Princ Charles po prvi puta otvoreno progovorio o voljenoj supruzi

18.04.2018 u 10:36

Bionic
Reading

Iako javnost zna mnogo o vojvotkinji Camilli Parker Bowles, najnoviji dokumentarac sniman punih godinu dana bacit će novo svjetlo na ženu o kojoj Britanci imaju podijeljena mišljenja. U filmu je i sam princ Charles otvoreno progovorio o voljenoj supruzi

Posljednja u nizu članova kraljevske obitelji koja je pustila kamere u svoj dom je vojvotkinja od Cornwalla, koja je punih godinu dana snimala svoju svakodnevicu, poslovne angažmane, putovanja sa suprugom, princom Charlesom ali i druženja s unucima i obitelji.

Dokumentarac pod nazivom 'The Real Camilla: HRH the Duchess of Cornwall', otkrit će kakva je u biti Charlesova supruga te kako je monarhija priprema za novu ulogu buduće kraljice Consorta.

  • +8
Princ Charles i vojvotkinja Camilla Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godinama je u medijima prikazivana isključivo kao preljubnica i glavni krivac za raspad braka princa Charlesa i princeze Diane, pa možda baš ovaj film dokaže ljudima što se zapravo događalo iza zidina kraljevstva i kako je pod stare dane ponovno planula velika tinejdžerska ljubav.

U samom dokumentarcu pojavljuje se i Charles koji o svojoj voljenoj priča u superlativima.

  • +2
Princ Charles i Camilla Parker Bowles Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ona je najbolji slušatelj u cijelome gradu. Iz svakog čovjeka može izvući što god želi', rekao je između ostalog 69-godišnji princ, a potom su i brojni Camillini prijatelji rekli ponešto o njoj.

Svi su se uglavnom složili kako joj titula i status nikada nisu bili bitni.

Dokumentarni film snimao je kraljevski par tijekom putovanja po Italiji, za vrijeme službenih čajanki s gostima u svojoj palači, ali i dok su se pripremali za proslavu Božića s ostatkom obitelji.

Već i mali uvod u ovaj otkrivajući materijal o uvijek omraženoj Camilli, uvjerio je mnoštvo da su bili u krivu pa su Twitterom prevladali komentari kako je zapravo vrlo draga osoba. Što još možemo doznati o 70-godišnjoj vojvotkinji preostaje čekati do premijernog prikazivanja filma u ponedjeljak 23. travnja.