Povrijeđena i uvrijeđena

Kate i William više ne razmišljaju o pomirenju s Harryjem i Meghan

25.09.2023 u 23:15

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa odbacili su svaku mogućnost da se raskol u odnosu s princem Harryjem i Meghan Markle može popraviti, otkriva kraljevska stručnjakinja

Jennie Bond, bivša kraljevska dopisnica BBC-ja, otkrila je da je itekako jasno da je Kate Middleton 'povrijeđena i uvrijeđena stvarima koje su rekli Harry i Meghan'. Opisala je kako su princ William i njegova supruga pokušali izgladiti razdor u kraljevskoj obitelji na sprovodu princa Philipa u travnju 2021., no nakon 'žestoke svađe' postalo je jasno da to nije moguće.

'Dođe trenutak kada jednostavno morate prihvatiti činjenicu da sretne obitelji nisu igra koju svatko može igrati,' rekla je Jennie Bond za OK Magazine. 'Catherine su povrijedile i uvrijedile stvari koje su Harry i Meghan rekli, ali ona i William su vrlo jak tim i pretpostavljam da su zajedno došli do zaključka da se razdor s Harryjem ne može popraviti u doglednoj budućnosti.

'Odbacili su svaku mogućnost scenarija pomirenja i odlučili nastaviti sa svojim životima,' kaže Bond.

Razdor između princa Harryja i princa Williama prvi se put pojavio 2019., kada su potvrdili da su krenuli 'različitim putevima' u životu. Taj raskol se produbio u siječnju 2020., kada su Harry i Meghan službeno odstupili kao radni članovi kraljevske obitelji i preselili se u Kaliforniju, gdje su i ostali. Iako se princ Harry od tada u više navrata vraćao u Ujedinjeno Kraljevstvo, no narušen odnos nije popravljen. Slavna četvorka, svojevremeno čak zvana 'Fab Four' čak je zajedno fotografirana na pogrebu kraljice u Windsoru.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Peter Nicholls / PA Images / Profimedia

Međutim, vrlo je vjerojatno da su brojne tvrdnje iznesene u dokumentarnoj seriji koju su objavili Meghan i Harry, kao i u prinčevoj knjizi Spare, dodatno pojačale napetost u odnosima.

Jennie Bond je rekla da, kao i njegov otac, 'William može biti prilično ljutit, ali Catherine je vješta u smirivanju svog supruga'. Dodala je kako je sigurna da su William i Kate 'velika potpora jedno drugome te da je Catherine najnevjerojatniji izvor ohrabrenja za Williama'. Njihov brak temelji se na 'trajnom prijateljstvu', rekla je ova kraljevska stručnjakinja. 'Sigurna sam da William iz odnosa s Kate crpi snagu potrebnu da prebrodi gubitak svog pratioca, svog brata,' dodaje.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju