doček u novigradu

Ovo će razveseliti mnoge djevojke: Gvardiol otkrio svoj ljubavni status i imaju li prednost Dalmatinke ili Zagrepčanke

21.12.2022 u 18:47

Bionic
Reading

Nogometni heroj Joško Gvardiol proveo je nekoliko dana u Zagrebu, a danas je stigao u Novigrad, gdje mu je pripremljen prekrasan doček. Dočekala ga je gomila obožavatelja kojoj je priznao što ga veže za taj grad, ali i odgovor na pitanje koje zanima mnoge obožavateljice

Gdje god da se nađe neka skupina žena, nakon nekoliko minuta vrlo vjerojatno će neka od njih spomenuti 20-godišnjeg stopera koji je zaludio Hrvatice i preko noći postao jedan od najzgodnijih i najtraženijih Hrvata. Nakon dočeka u rodnom mu gradu Zagrebu, Joško Gvardiol uputio se u Novigrad gdje je za njega organiziran svečani doček.

'U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom', rekao je Gvardiol popevši se na malu pozornicu Novigrada ispred koje se okupila značajna gomila njegovih obožavatelja koji su mu došli čestitati na sjajnom nastupu na Svjetskom prvenstvu, ali i na brončanoj medalji.

Kako prenosi lokalni portal, simpatični nogometaš tamo je odgovorio na pitanje koje zanima mnoge djevojke koje ovih dana često upisuju njegovo ime u tražilice na internetu. Na pitanje ima li djevojku te hoće li njegova izabranica biti iz Zagreba ili Dalmacije, mladi Joško dao je pravi diplomatski odgovor: 'Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge!'

Ponuda mu sigurno ne nedostaje, kao što smo se mogli i uvjeriti na zagrebačkom dočeku nogometaša u nedjelju. Ipak, samozatajni nogometaš prije Svjetskog prvenstva otkrio je da se često osjeća usamljeno u Leipzigu pa mu se uskoro možda pridruži neka djevojka koja se uspije dokazati među svim udvaračicama.

  • +5
Joško Gvardiol novi je miljenik žena Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek