KRENULO GA

Prije devet mjeseci dobio je sina, a sad 71-godišnji Richard Gere s mlađahnom suprugom očekuje još jedno dijete

05.11.2019 u 13:07

Bionic
Reading

Španjolski mediji donose nenadane sretne vijesti. Pišu da holivudski velikan Richard Gere i njegova mlađahna supruga Alejandra Silva očekuju drugo dijete, a vijest o trudnoći dolazi samo devet mjeseci nakon što su dočekali sina

U veljači ove godine Richard Gere dobio je sina sa svojom novom suprugom Alejandrom Silvom, s kojom je vezu započeo još dok je bio u braku s Carey Lowell. No, to ga nije spriječilo da 'osvoji' 33 godine mlađu Silvu, kćer Ignacia Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida.

Španjolski mediji sada doznaju kako je holivudski zavodnik samo devet mjeseci nakon rođenja sina ponovno u slatkom iščekivanju.

Richard Gere i Alejandra Silva Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, 36-godišnja Alejandra ponovno je trudna, pa će glumac na proljeće u 71. godini života još jednom postati sretni otac.

Inače, Gere s bivšom suprugom Carey Lowell ima sina Homera Jamesa, a Alejandra iz prijašnjeg braka s Govindom Friedlandom, također sina, Alberta.

Iako se nisu u javnosti pojavljivali s malenim dječakom, Alejandra i Richard fotografirani su tijekom ljetnog odmora na španjolskoj obali, kada je na paparazzi fotografijama loše kvalitete vidljivo da uživaju u roditeljskim obvezama.