OBITELJSKA IDILA

Luka Modrić počastio fanove fotografijama s ljetovanja, a jedan detalj svima je zapeo za oko

26.06.2022 u 18:33

Bionic
Reading

Ljetni odmor s obitelji Luka Modrić i ove godine provodi na hrvatskoj obali, a u predahu od nogometnih terena pridružio mu se i reprezentativni kolega Mateo Kovačić s obitelji

Više od 24 milijuna pratitelja na Instagramu Luka Modrić počastio je serijom fotografija snimljenim na ljetnom odmoru u Lijepoj našoj.

Pozirajući u bijelo-plavoj brodici na kopnu, Modriću se uz suprugu Vanju i djecu pridružio još jedan poznati par. Sa suprugom Izabel i sinom Ivanom, Mateo Kovačić pridružio se Modrićima na odmoru, a njihove zajedničke fotografije sa djecom sve su oduševile.

‘Ljeto s obitelji!’, napisao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije uz objavljene fotografije, a pojedincima, poput reprezentativnog kolege Ivana Rakitića, nije promaknuo njegov zanimljiv odabir sunčanih naočala.

‘Dobre cvikeeee’, napisao je Rakitić uz mnoštvo emotikona, a lijepe želje ispod nove objave na Instagramu Modriću su, između ostalih, poslali brazilski nogometaš Marcelo, španjolski glazbenik DJ Nano, španjolski nogometaš Iker Casillas, bivši brazilski nogometaš Roberto Carlos i hrvatski košarkaš Marko Popović.

  • +2
Vanja Modrić, Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia