gotovo je

Presudili su međuljudski odnosi: Članovi Daleke obale otkrili detalje raspada benda

14.12.2023 u 21:36

Bionic
Reading

Obožavatelji Daleke obale zatekla je ni malo vesela vijest da legendarni splitski bend prestaje s radom. Četiri godine nakon ponovnog okupljanja radi loših međuljudskih odnosa odlučili su se zauvijek pozdraviti

Na žalost mnogih obožavatelja, Daleka obala zauvijek odlazi u povijest. Bend je posljednji put nastupio u Samoboru, a kultni splitski bend prvo je objavio je na društvenim mrežama kako u idućoj godini planiraju prestati sa zajedničkim djelovanjem i posvetiti se solo karijerama no objavu su uklonili. Nakon toga su se dvojica članova - Boris Hrepić Hrepa i Jakša Jordes oglasili preko službenog priopćenja.

Sada su pak za In Magazin otkrili detalje raspada benda na kojem su odrasle mnoge generacije. Loši međuljudski odnosi u bendu dugo su ih mučili i kažu da je razlaz bio jedina logična i najpametnija opcija.

'Ima tu više stvari. Teško je to reći. Pjesme su toliko divne, o ljubavi, a mi smo između nas bili dosta zatvoreni i imali smo dosta međuljudskih problema koji se više nisu mogli podnositi', objašnjava Kriletić.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Daleka obala je divota - imaš takvu pjesmaricu, imali smo tako dobar tim, organizator, menadžer, tehničar, sve je bilo na svom mjestu, savršeno i samo je trebalo lagano plivati i voziti i usrećiti ljude i sebe i otići kući zadovoljan, a mi smo išli nezadovoljni s bine i dolazili napeti. Svaki član benda mora biti dio pozitivnog tima, ali nažalost tako nije ispalo', priznaje Hrepa.

Podsjetimo, originalna postava Daleke obale prestala je s radom još 2001. godine, a dečki su odlučili ponovno se okupiti 2020. Marijan Ban, osnivač Daleke obale, sa scene se povukao prije šest godina zbog zdravstvenih problema, a Jakša je dobio priliku zamijeniti legendarnog pjevača. Grupa je posljednju pjesmu, 'Wonderland', objavila u rujnu.

PROMOCIJA U HARD PLACEU

Bez Marijana Bana: Ovako danas izgledaju članovi Daleke obale

Pogledaj galeriju