sam potpisuje režiju

Jakša Jordes u Katranu predstavio spot 'Neverland' s novog nadolazećeg albuma 'Saxoholic'

16.11.2023 u 14:37

Bionic
Reading

Event promocija spota za drugi singl jednog od naših ponajboljih glazbenika pod nazivom 'Neverland' s njegovog novog nadolazećeg albuma 'Saxoholic' održala se u kultnom klubu Katran, Marija Petrekovića

Na promociji su uhvaćena u kadar Nere Šimić, i neka nam već dobro poznata lica sa naslovnica: Jurica Pađen, Alen Kraljić Kralja, Damir Markovina, Tina Kresnik, Boris Hrepić Hrepa I Antonia Vrgoč Hrepić sa svojim Sunnysidersima, Mario Huljev, Ella Jantoš, Boris Banović, Krešimir Tadija Kapulica i mnogi drugi, stoji u priopćenju.

Večer je bila dinamična, Jakša je svakog uzvanika toplo dočekao i pozirao sa svakim ponaosob ispred press walla uz piće dobrodošlice. Naslovnu fotografiju na stijeni potpisuje Matea Smolčić Senčar.

Atmosferu je zagrijavao Dj Roobie, a točno po satnici krenula je i predpremijera spota. Uvodnu riječ odžala je od strane izdavačke kuće Dancing Beara - Alanis Varga, a potom je Jordes preuzeo mikrofon i zahvalio se svim sudionicima spota; Krešimiru Radiću, Hrvoju Čirjaku, Ivi Županoviću, Stipi Vukasu, Andriji Krolo, Goranu Cvetkoviću, te Emilu Iveziću koji je osigurao glavnog glumca - auto iz filma Mad Max.

Prikazivanje spota je završio ovacijama i odobrenjem publike nakon ćega je Jakša Jordes uzeo saxafon i zasvirao uz DJ-a i zapalio publiku koja je s oduševljenjem plesala i vrhunski se zabavljala. Zbog traženja publike spot se puštao još nekoliko puta.

'S ovim spotom sam zadovoljio svoju staru želju da ne budem kao Prljavci heroj ulice već da budem drumski ratnik tj. Mad Max. Ujedno je i to najava moje nadolazeće turneje 'He looks like Mel Gibson and plays like Lisa Simson'. Pjesma je elektronski pandan pjesmi 'Lily was here' i mislim da će ući u Hrvatski eter kao jedna svježina u moru istih pjesama koje trenutno haraju', kazao je Jordes. Za organizaciju eventa bila je zadužena njegova menagerica, ujedno i asistentica produkcije, Vlasta Škrbina, dok režiju spota potpisuje sam Jakša Jordes.