BEZBRIŽNA DJEVOJČICA

Preslatka kćerkica Bradleyja Coopera i Irine Shayk ukrala je sve poglede u šetnji sa zgodnom mamom

17.09.2020 u 11:26

Bionic
Reading

Najnovije neodoljive fotografije trogodišnje Lee De Seine, kćerkice supermodela Irine Shayk i holivudskog glumca Bradleyja Coopera, obišle su svijet

Brzo nakon rođenja, krajem ožujka 2017., Leu De Sine američki su mediji prozvali najljepšim djetetom Hollywooda. Vjerojatno sugerirajući na dobre gene njezinih roditelja Bradleyja Coopera i Irine Shayk, dali su odmah do znanja da će ova djevojčica biti posebna.

Tri godine kasnije malena nasljednica zaista oduševljava svojim neodoljivim izgledom. Preslatka Lea često se može vidjeti u šetnji sa svojim slavnim roditeljima po Manhattanu, a najnovije fotke posebno su razdragale javnost.

Malena Lea opušteno je sjedila u svojim kolicima koja je gurala uvijek dotjerana ruska manekenka Irina Shayk. Nije se obazirala na prolaznike, već je trogodišnjakinja sav svoj fokus stavila na sladoled kojem se izuzetno razveselila.

Kako pazi na svoj izgled, tako mlada mama Irina svoju mezimicu također odijeva po posljednjoj modi. Malena je na sebi imala Vejine tenisice na čičak, koje su posljednjih mjeseci prava senzacija među trendsetericama. Uz to je kombinirala roza suknjicu od tila, a duge plave uvojke svojoj djevojčici isplela je u kečke.

Irina Shayk i kći Lea de Seine Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com