ZGODNA BRINETA

Prelijepa Irina Shayk opčinila obožavatelje zavodljivim selfiejem u donjem rublju

15.09.2020 u 15:26

Bionic
Reading

Ruska manekenka Irina Shayk po mnogima jedna od najljepših žena svijeta, svojom je objavom na Instagramu razveselila svoje brojne obožavatelje

Atraktivna 34-godišnjakinja koja je izgradila veliku karijeru u svijetu mode, postavila je na svoj Instagram profil fotografiju u donjem rublju što je izazvalo oduševljene reakcije brojnih obožavatelja.

Zgodna brineta koja s bivšim zaručnikom Bradleyem Cooperom ima trogodišnju kćer Leu de Seine, može se pohvaliti isklesnim tijelom pa je svoju nevjerojatnu figuru pokazala seksi selfiejem snimljenim u svojem domu u New Yorku.

Lijepa Ruskinja spremno je pozirala u elegantnom crnom donjem rublju s bijelim detaljima od čipke iz njihove nove kampanje s potpisom talijanskog brenda Intimissimi čije je godinama zaštitno lice.

  • +3
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Iako su prekinuli četverogodišnju vezu, Bradley i Irina ostali su u odličnim odnosima te ih se često može skupa vidjeti s malenom Leom koja je dobila ime po Irininoj baki.

Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, poznati holivudski glumac u ranijem je intervjuu otkrio je da se tijekom karantene zbog koronavirusa posebno štitio te nije napuštao kuću mjesecima budući da je njegova majka koja ima gotovo 80 godina teški je bolesnik te bi je tako mogao dovesti u veliku opasnost.

'Nikoga nisam puštao u kuću niti sam igdje išao. Ukoliko se moja majka zarazi koronom, to će biti njezin kraj. Živimo u kući u gradu s iznimno malim vrtom, ali i taj mali dio na zraku dobro nam je došao u toj situaciji', objasnio je brižni glumac koji je za majku iznimno vezan.