VEĆ JE U TERETANI

Preplanula Severina otkrila svoju malu tajnu; evo kako se nakon povratka s Maldiva bori protiv jet laga

02.12.2021 u 09:56

Bionic
Reading

Svojim objavama redovito raspameti svoje vjerne obožavatelje, stoga ne čudi da je isto napravila i sada kada je objavila fotografiju iz teretane, gdje je požurila odmah nakon povratka s odmora na egzotičnim Maldivima

Da joj se napokon sve u životu ponovno posložilo, Severina ne krije, a iako možda to ne ističe i ne govori javno, osmijeh na njezinom licu govori sve. Nakon što se vratila s Maldiva, gdje je uživala na odmoru, no ne znamo i s kime, splitska je pjevačica požurila u teretanu, kako bi se na najbolji način 'obračunala' s jet lagom.

Riječ je, kako stručnjaci opisuju, o desinkronizaciji u organizmu nastaloj kao posljedica letenja zrakoplovom kroz vremenske zone, a koja mnogima, nakon povratka kući, donese probleme sa spavanjem i slično. Kako bi joj jet lag prošao čim bezbolnije, Severina je odlučila 'pozabaviti' se njime vježbajući.

Odjevena u sportske vruće hlačice i topić, Severina je otkrila preplanulu put, za koju je zaslužno upravo putovanje na Maldive gdje je uživala u suncu i moru, a njezini obožavatelji emotikonima vatre dali su jasno do znanja da je 'zapalila' društvene mreže ovom fotografijom.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

U opisu je otkrila i da je toga dana trening bio fokusiran na noge, koje su joj savršeno izdefinirane.