velika ljubav

Najnježniji zagrljaj: Severina je otkrila tko je njezino najsigurnije utočište, a emotivna objava obožavatelje je dovela do suza

08.11.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Severina ovih dana boravi u rodnom Splitu, a vrijeme provodi u društvu majke Ane. Na svom Instgramu objavila je i niz fotografija na kojima se grli s mamom te navela kako je upravo ona njezino najsigurnije utočište

Prošloga tjedna Severina je otputovala u Split, a koliko je veseli boravak u rodnom gradu odmah je otkrila i na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira vrlo dobro raspoložena i sa širokim osmijeh. Nakon toga Severina je pažnju obožavatelja privukla u predivnoj crvenoj haljini koju je odjenula za posjet Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu.

No, pjevačici je sada pak objavila niz fotografija na kojim se nalazi u najnježnijem zagrljaju, majčinom te je otkrila kako je upravo njezina mama Ana njezino najsigurnije utočište ovih dana.

'Ovaj zagrljaj me napravio čovjekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nježnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost. Njen stav dostojanstvo. Mama je moje najsigurnije utočište', napisala je Severina uz fotografije koje su, zajedno s opisom, ganule njezine brojne obožavatelje.

Severini je veliki broj obožavatelja pohrlio i ostaviti komentar ispod objave. 'To je sve', 'Samo je jedna mama', 'Rasplakali ste me. Imati majku je imati čitav svijet, bezuvjetno i zauvijek ljubav, što će ti više', 'Tko je ima, bogat je', 'Majka mladolika, vidi se genetika', 'Naravno, ti si njezin ponos', 'Kako si duša dobra i lijepa, mila i draga', 'Lijepa mama', 'Mama je zmaj', 'Ane, ljubav do neba', 'Rasplakali ste me. Imati majku je imati čitav svijet. Bezuvjetno i zauvijek ljubav, što će ti više', 'Čuvaj mamu", Samo majčin zagrljaj može biti ovako snažan. Hvala, Seve, što otkrivaš i ovaj svoj, ranjiv dio svita. Ranjiv, a tako jak', samo su neki od brojnih komentara koji slave majčinu ljubav i podršku.

  • +6
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Screenshot Severina Instagram