Leandro De Niro Rodriguez

Preminuo je 19-godišnji unuk Roberta De Nira, a glumac se još nije oglasio

03.07.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Najstariji unuk poznatog glumca preminuo je u 19. godini života, a o svemu je izvijestila njegova majka na društvenim mrežama

Nakon najsretnijih dana provedenih s najmlađim članom obitelji De Niro, obitelj je suočena sa strašnom vijesti. Naime, De Nirova najstarija kći Drea De Niro na Instagramu je objavila da je njezin najstariji sin Leandro De Niro Rodriguez preminuo u 19. godini života.

'Moj prekrasni slatki anđele. Voljela sam te neopisivo od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mojem životu. Voljela bih da sam sada s tobom. Voljela bih da sam s tobom. Ne znam kako živjeti bez tebe, ali pokušat ću nastaviti dalje i širiti ljubav i svjetlo koje sam osjećala otkako sam postala tvoja mama. Bio si tako duboko voljen i cijenjen i voljela bih je ta ljubav bila dovoljna da te spasi. Tako mi je žao, dušo moja. Počivaj u miru i vječnom raju, moj dragi dječače', napisala je Drea te u objavi označila i Leandrova oca, umjetnika Carlosa Marea.

Trenutno se ne zna koji je uzrok smrti 19-godišnjaka, a djed Robert De Niro još uvijek nije komentirao ovaj prerani gubitak.

Leandro je bio krenuo djedovim stopama, a s majkom Dreom glumio je u filmu 'Zvijezda je rođena' 2018. godine. U svom kratkom glumačkom stažu odigrao je tri uloge.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju