TIFFANY CHEN

Nedavno mu je rodila sedmo dijete: Robert De Niro u Cannes stigao s najdražom pratnjom

22.05.2023 u 16:58

  • +7

Robert De Niro i Tiffany Chen

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Robert De Niro nedavno je otkrio da je njegova obitelj brojnija za još jednog člana, no osim toga nije otkrio gotovo ništa. Svi su sumnjali da je riječ o Tiffany Chen, producentici s kojom je viđan od 2021. godine, a sada je to i potvrdio

Robert De Niro ne dijeli puno informacija o svom privatnom životu, već radije razgovara o poslovnim pothvatima i uspjesima. Međutim, prije nekoliko tjedana otkrio je da je dobio sedmo dijete, a svoju je partnericu sada pokazao i u Cannesu. Kao što su mnogi i pretpostavljali, De Niro je ljubav pronašao u Tiffany Chen koja ga je pratila na ovom crvenom tepihu.

79-godišnji glumac i njegova djevojka prisustvovali su na zabavi u hotelu du Cap-Eden-Roc u Francuskoj u subotu navečer, a filmska producentica pratila je svaki njegov korak te mobitelom fotografirala trenutke za pamćenje.

Šuškanja o vezi počela su još 2021. godine, a unatoč zajedničkim godišnjim odmorima, ni De Niro ni Chen nisu javno komentirali svoj odnos. Par je nedavno dobio i dijete, no zasad se ne zna spol, a kamoli ime glumčevog sedmog djeteta. Pridošlica ih je svakako zbližila pa su se sada i držali za ruke dok su koračali crvenim tepihom.

Na zabavi u organizaciji Prade i Vanity Faira odjenuli su tamne boje: De Niro klasično crno odijelo, a njegova odabranica crnu dugačku haljinu prekrivenu šljokicama.

Glumac je trenutno u Cannesu na premijeri svog najnovijeg projekta 'Killers of the Flower Moon' na kojem je surađivao s Leonardom DiCaprijem i Martinom Scorseseom, ali i ovogodišnjim dobitnikom Oskara Brendanom Fraserom.

  • +13
Najljepše haljine na Filmskom festivalu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA / ABACA PRESS / SHOOTPIX/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / RICK GOLD / CAPITAL PICTURES / CHASSERY+PECQUENARD / KCS PRESSE / PROFIMEDIA