NEVJERNI WEST

Preljubnike snimili fotografi: Oženjeni glumac ljubakao sa 20 godina mlađom kolegicom

12.10.2020 u 17:21

Bionic
Reading

Dominica Westa, poznatog britanskog glumca koji se proslavio ulogom u kultnoj seriji 'Wire' i 'Downton Abbey', paparazzi prate u stopu, pa im nije promaknulo ni nešto što je zasigurno htio zataškati

Britanski mediji bruje o velikom skandalu koji uključuje dvoje slavnih glumaca.

Dominic West (50), inače u dugogodišnjem braku s dizajnericom krajobraza Catherine FitzGerald s kojom ima četvero djece, viđen u Rimu kako se ljubi i grli s mladom kolegicom, 31-godišnjom glumicom Lily James.

Par su ulovili fotografi prilikom romantičnog druženja u vječnom gradu te kako razmjenjuje nježnosti na ručku i u obilasku znamenitosti na skuteru.

Kako je objavio jedan izvor za Daily Mail, Dominic i Lily koji su u srpnju započeli rad na adaptaciji djela Nancy Mitford 'The Pursuit Of Love', proveli su vikend skupa u jednom rimskom hotelu.

Čini se da se na tom setu rasplamsala romansa glumačkog para koji se upoznao još davne 2011. kad su skupa glumili u 'Otelu'.

  • +3
Dominic West Izvor: Profimedia / Autor: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lily je nedavno prekinula petogodišnju vezu s Mattom Smithom, glumcem iz popularne serije 'Doctor Who', dok je Dominic u braku s Catherine od 2010. godine no nije poznato jesu li se supružnici u međuvremenu razišli.

Glumac i supruga Catherine su se upoznali tijekom studija, a vjenčali su se 2010. u Irskoj. Slavni glumac iz prijašnje veze s Polly Astor ima i 22-godišnju kćer Marthu.

Inače, zanimljivo je kako je Dominic u hvaljenoj seriji 'Preljub' (The Affair) glumio oženjenog muškarca koji se zaljubi u mladu konobaricu koju je igrala Ruth Wilson.