ORIANNE CEVEY NE ŽELI OTIĆI

Phil Collins u problemima: Mora pronaći način da izbaci bivšu suprugu iz kuće, iako joj je već dao 46 milijuna dolara

12.10.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Za slavnog pjevača život trenutno nema niti najmanje poveznice s poznatim stihom njegove pjesme i 'još jednim danom u raju'. Phil Collins sve je sada uložio u napore kako bi iz svoje vile u Miamiju izbacio bivšu suprugu, a koja mu je jasno dala do znanja da ona iz iste ne izlazi

69-godišnji pjevač Phil Collins u pravim je problemima sa svojom bivšom suprugom Orianne Cevey, koja ne želi napustiti njegovu kuću u Miamiju. Dapače, 46-godišnjakinja se odlučila na zanimljiv potez nakon što mu je jasno dala do znanja da iz kuće ne izlazi - promijenila je šifre alarma i svog video nadzora.

Osim toga, zaprijetila je i kako će objaviti stvari kojima će ga osramotiti, ali i dodati neke lažne optužbe ukoliko on nastavi u naumu da je izbaci iz luksuzne vile.

Par, koji se razveo još 2008. i toliko godina kasnije ne može pronaći zajednički jezik, unatoč tome što joj je pjevač razvodom platio 46 milijuna dolara. Roditelji dvojice sinova čak su se pokušali pomiriti 2016., nakon što se Orianne Cevey rastala od Charlesa Mejjatija, da bi se prije dva mjeseca udala za drugog čovjeka, Thomasa Batesa u Las Vegasu.

Zanimljivo je da Collinsu nije niti jednom riječju dala do znanja što se događa. Dapače, rekla mu je da je na poslovno putu.