HOĆE LI ZAŽALITI?

Vrijeme je za promjene: Nives Ivanišević odlučila se na drastičan 'rez' i ima novu frizuru

12.10.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Iako već duži period ima dugu, ravnu kosu, te su joj šiške odavno izjednačene s ostatkom kose, Nives Ivanišević odlučila se na promjenu i svoju kosu povjerila u ruke ljudi kojima vjeruje, a koji su joj preporučili da za ovu jesen osvježi imidž jednostavnim šiškama

Da je došlo vrijeme za promjene svjesna je i radijska voditeljica i supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, koja je istu odlučila isprobati na svojoj kosi. Iako godinama vjerna dugoj ravnoj kosi, gdje je sva kosa jednake dužine, uz dogovor s frizerskim stručnjacima kojima vjeruje, Nives Ivanišević odlučila se ošišati postepeno i skratiti šiške.

Nova frizura pravo je osvježenje na njezinu duguljastu licu i dobro joj pristaje, a tek će se vidjeti koliko će dugo izdržati sa skraćenim šiškama. Mnogim ženama dobro je poznat onaj trenutak kada u silnoj želji za promjenom imidža od frizera zatraže da im odrežu šiške, pa zbog istog, samo nekoliko dana kasnije već požale.

A onda dođe period puštanja istih kada šiške vode svaka svoju politiku i kada ne znate kuda s njima dok ne pređu dužinu brade. No, s druge strane, velik je broj i onih koji šiške obožavaju i koji ih redovito održavaju kako bi uvijek izgledale savršene.