SPRETNA PJEVAČICA

Franka Batelić zasukala rukave na benzinskoj pumpi i pokazala da joj ni kvar na automobilu ne može uništiti raspoloženje

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 12.10.2020 15:46
  • Objavljeno 12.10.2020 u 14:12
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Osim pjevačke karijere, sjajnih plesnih pokreta, a od nedavno i uloge brižne majke i kućanice, Franka Batelić sada se pohvalila kako je spretna i u takozvanim muškim poslovima

Osim glasom i stasom, Franka Batelić može se pohvaliti svojim spretnim rukama. Kroz novu objavu na svom službenom Instagramu pokazala je da barata nekim zanatima u koje se brojne žene uopće ne žele petljati.

Međutim odsutnost supruga Vedrana Ćorluke, koji boravi u Rusiji te igra nogomet za moskovski Lokomotiv, dok su njegova Franka i sin Viktor u Hrvatskoj, mladu je pjevačicu natjerala da se u nekim situacijama snalazi sama kako zna i umije.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Tako je zgodna Istrijanka pokazala da će se prilikom kvara na automobilu bez razmišljanja uloviti posla. Kad joj se dogodio kvar prilikom stajanja na benzinskoj postaji, Franka je zasukala rukave, izašla iz automobila te podigla haubu.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

‘Popravljamo aute po svim pumpama’, poručila je simpatična Franka.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Zgodnoj Franki u tom trenutku nije smetala ni kiša koja je gotovo cijelu nedjelju obilno padala u cijeloj zemlji. Dok je ona u vrlo ležernom izdanju, trenirci i plavoj šuškavoj jesenskoj jakni, s muškim kolegom rješavala kvar, njezino žensko društvo sve je snimalo iz udobnosti i topline unutrašnjosti automobila. U jednom trenutku i same prijateljice začudile su se kako je njihova Franka spretna.