LINDSEY VONN

Prekid nakon tri godine: Jedna od najljepših skijašica svijeta ponovno je slobodna

30.12.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Američka skijašica Lindsey Vonn i njezin zaručnik P.K. Subban prekinuli su nakon tri godine veze, od čega godinu zaruka, donose strani mediji

‘Tijekom posljednje tri godine P.K. i ja proveli smo nezaboravne trenutke. Bilo nam je lijepo. On je divan muškarac i netko koga jako cijenim. No, nakon dugo razmišljanja, zaključili smo da je nabolje nastaviti razdvojenim putevima’, započela je svoju objavu za medije 36-godišnja skijašica Lindsey Vonn i tako najavila da je prekinula zaruke s kanadskim hokejašem P.K. Subbanom.

‘Ostat ćemo dobri prijatelji i voljeti se na neki drugi način. Molimo vas da poštujete našu odluku za privatnost te je ovo zadnje što govorimo na tu temu’, dodala je Vonn.

Lindsey Vonn i P.K. Subban Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nešto slično poruči je i Subban napisavši: ‘Lindsay je prekrasna djevojka, jedna od najboljih koje poznajem. Zauvijek ću pamtiti naše zajedničko vrijeme i sve što smo kao par prošli, a tu je bilo najviše smijeha’.

Vonn, koju prozivaju jednom od najljepših skijašica svijeta sa četiri je godine mlađim sportašem bila u vezi tri godine, a potom su pale posebno interesantne zaruke. P.K. Subban kleknuo je u kolovozu 2019. te ju zaprosio velikim smaragdnim prstenom. Samo četiri mjeseca kasnije skijašica se odlučila na netipičan potez te svom voljenom uzvratila zaruke.

Bili su poznati po izuzetno prisnom odnosu u javnosti, često su izmjenjivali poljupce te je bilo vidljivo da između njih postoji velika strast.