UMJESTO NOGOMETA

Predahnite od SP-a uz KINOTV i nove filmove

13.06.2014 u 12:13

Bionic
Reading

Vrijeme je svjetskog prvenstva u nogometu, vrijeme kada muškarci najčešće gospodare daljinskim upravljačem, dok se nemali dio žena žali kako nemaju što gledati na televiziji, osim nogometa. Nije, međutim, tako, jer od ovog vikenda pa do kraja mjeseca kabelski filmski kanal KINOTV će u terminima od 18, 20.15 i 22 sata prikazivati filmove koji prvenstveno privlače žensku publiku

Premijerno, večeras (petak) od 22 sataKINOTV premijerno prikazuje romantičnu komediju 'Greenberg' s Benom Stillerom u glavnoj ulozi.

26-godišnja Florence Marr (Greta Gerwig) je slatka i brižna, sjajna s djecom i psima. Živi u L. A.-u te radi kao osobna asistentica bogatoj obitelji Greenberg koja je na odmoru. Brat njezina šefa, svježe iz mentalne ustanove, stiže iz New Yorka i boravit će u njegovoj kući. Ime mu je Roger Greenberg (Ben Stiller), i 40-godišnji je stolar. Kad stigne, očigledno je da mu treba Florencina pomoć. Ne vozi, suviše analizira, ima kratak fitilj i nije navikao na podsmijehe. Također, nije bio u L. A.-u već 15 godina, stoga se sastaje sa starim prijateljima i neuspješno raspravlja o prošlosti i sadašnjosti.

Sve o ostalim filmovima na KINOTV-u saznajte na internet stranici kinotv.hr