NJEZINA STRANA PRIČE

I dalje nema mira: Meghan Markle oplela po šogorici Kate Middleton i cijeloj kraljevskoj obitelji

28.04.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Iako je jasno naglasila kako ne želi imati kontakt s većinom britanskih medija koji su naškodili njezinu ugledu te joj uništili život u Velikoj Britaniji, najnovija priča Meghan Markle ipak je dospjela na sve naslovnice tabloida. Za obitelj svog supruga, kao ni šogoricu Kate Middleton, slavna Amerikanka nema lijepe riječi

Meghan Markle prije pet mjeseci napustila je Britaniju, a od kraja ožujka i službeno je bivša članica kraljevske obitelji. Zajedno sa suprugom princom Harryjem okrenula je novu stranicu i započela životu u rodnom Los Angelesu.

No, izgleda da Meghan još uvijek nije na čisto sa svime što joj se izdogađalo proteklih nekoliko godina otkako je upoznala britanskog princa. Svojim bliskim prijateljima u Kaliforniji, Meghan je ispričala svoju stranu priče, koja je sada dospjela do svih svjetskih tabloida.

'Meghan tvrdi da se kraljevska obitelj oglušila na sve probleme koje su ona i Harry imali. Tvrdi da se ponašanje britanskih medija ne bi toleriralo da se tako nešto događalo vojvotkinji Kate Middleton. U tom slučaju već bi se poduzele žestoke mjere i mediji bi se ušutkali', rekao je za Daily Mail jedan od prijatelja sada već bivša vojvotkinja od Sussexa.

Osim toga odbjegla Meghan smatra da se nitko od članova monarhije zapravo ne bi trebao čuditi njihovom potezom odlaska s dužnosti.

  • +3
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

'Ispričala nam je da je princ Harry konstantno upozoravao kraljicu i princa Charlesa, žalio im se kroz što prolaze, a oni su sve ignorirali. Čak su im sugerirali da se pomire sa svime jer je to jednostavno tako', govorio je nadalje isti sugovornik.

Međutim, prkosna Amerikanka i revoltirani Harry nisu se željeli samo tako pomiriti sa situacijom jer su mišljenja da unutar kraljevske obitelji postoje dvostruki standardi.

'Nekoliko puta nam je naglasila da se takav tretman nikako ne bi tolerirao da je u pitanju Kate Middleton. Osim toga rekla je da je Harry već godinama ljut na tabloide, ponajprije zbog svega što su učinili njegovoj majci. Meghan tvrdi da su upozoravali kraljevsku obitelj da će jednoga dana otići ukoliko se nešto ne poduzme, no nitko ih nije shvatio ozbiljno.'

Prijatelj blizak nekadašnjoj glumici Markle, otkriva i to da je upravo ona uvjerila svog supruga da prevagne odluka o napuštanju kraljevskih dužnosti i preseljenju na drugi kontinent.

  • +5
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Rekla mu je da ukoliko ostanu u Velikoj Britaniji nikada neće iz svega izaći kao pobjednici. Uvijek će biti nešto zbog čega će je mediji kritizirati. Otišli su do te mjere da si previše gladi trbuh za vrijeme trudnoće, a što bi tek bilo kasnije tijekom odgoja sina Archieja. Harry je zaključio da je britanski medijski prostor dovoljno dugo uništavao njegov život, te kako je vrijeme da uzme stvar u svoje ruke i zaštiti svoju suprugu i sina', govorio je neimenovani izvor.