RINA O MARKU:

'Pravit ću se glupa, luda i slijepa!'

02.12.2008 u 10:00

Bionic
Reading

Rina ne samo da razbija svoju glavicu Mrkvinim ponašanjem, već je nasjela na Markovu pažnju pa ne zna što bi

Orneli je povjerila kako ne može vjerovati da Marko, s kojim je od prvog dana na ratnoj nozi, sada oblijeće oko nje na nedvosmislen način. 'Tip je prošvikao. Sad ispipava teritorij', misli Rina. Ornela ju uvjerava da si je sama kriva jer ga ohrabruje, na što Mrkva sigurno neće blagonaklono gledati.

Rina je još ustanovila da je Marko jedini muškarac koji je za nju rekao da je nikad ne bi ni taknuo, što je tad sigurno povrijedilo njen ego, pa sada likuje: 'Došla cica na kolica.' Dodala je da ništa među njima ne dolazi u obzir, između ostalog zato što je Monika jako draga cura, no po njoj su ipak svi frajeri 'svejebi'.

Za situaciju s Ivanom M. rekla je da je sama kriva za sve, jer 'tko s djecom liježe, popišan se budi'. 'Taj mali mora postati muško', kaže Rina, dodajući kako ona ne zna 'hendlati s dječarcima'.

Ona priznaje da je on dobar, drag, pametan, fin i zgodan i da je u prvim danima bilo strasti i zaljubljenosti, budući da se zbog njega čak vratila na Tajland. No sada je 'prošla špica radosnica' te je sve došlo na naplatu. Ornela joj je na to rekla kako ne vjeruje da je među njima sve gotovo te sarkastično, u svom stilu, dodala: 'Tebi seks sve rješava. To znamo ti, ja, cijela Hrvatska i neki Arapi, talibani.'