NOSI IH GODINAMA

Omiljeni model u ormaru: Cipelama s ovim hit detaljem lijepa kraljica ni danas ne može odoljeti

31.07.2019 u 10:52

Bionic
Reading

Prije službenog početka ljetnog odmora, španjolska kraljica Letizia odradila je posljednje javne angažmane koji su uključivali službeni posjet Nacionalnoj knjižnici Španjolske u Madridu i svečani doček muške i ženske vaterpolo reprezentacije u palači Zarzuela nakon osvojene srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji

Na glasu kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora koja modnu skromnost često ističe nošenjem već viđenih odjevnih komada, španjolskoj kraljici Letiziji i ovoga je puta pošlo za rukom modno briljirati.

Spomenute javne angažmane prije odlaska na ljetni odmor, 46- godišnja kraljica marljivo je odradila u besprijekornom ljetnom izdanju kojim je dominirao model cvjetne suknje visokog struka s potpisom Adolfa Domingueza.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U suknji španjolskog dizajnera, kraljica Letizia premijerno je viđena u lipnju prošle godine prilikom dočeka ukrajinskog predsjedničkog para u madridskoj palači Zarzuela, a ovoga ju je puta odlučila nositi uz kremastu bluzu bez rukava s potpisom njezina omiljenog brenda Hugo Boss.

Uz decentne naušnice s dragim kamenjem i već viđenu bijelu torbicu brenda Felipe Prieto, Letizia je novo izdanje kompletirala omiljenim modelom cipela s PVC detaljem koje su se nametnule kao veliki sezonski trend u svijetu slavnih.

  • +3
Slavne dame u cipelama s PVC detaljima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o 'Plaza' modelu cipela mule s potpisom dizajnera Stevea Maddena, a njihovim ponovnim nošenjem javnost je ponovno podsjetila da je jedna od prvih dama u svijetu slavnih koja im nije odoljela.

Hoće li i druge dame s kraljevskih dvora poput britanske miljenice Kate Middleton i bivše američke glumice Meghan Markle ići njezinim modnim stopama – vrijeme će pokazati.

MODNA OVISNOST

Ove su sandale i cipele osvojile zaljubljenice u modu, a sve zahvaljujući jednom neodoljivom detalju

Pogledaj galeriju