ZAUVIJEK OBITELJ

Pravi primjer skladnog odnosa i nakon razvoda: Demi Moore slavi rođendan Brucea Willisa

21.03.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Razveli su se davne 1998. nakon dugih jedanaest godina braka, ali Bruce Willis i Demi Moore sve su samo ne tipičan primjer rastavljenih supružnika. Nekoć slavni glumački par, sve do danas njeguje divan prijateljski odnos te zajedno brinu o svojim kćerima. Koliko su prisni dokazuje činjenica da su njegov 67. rođendan proveli u zagrljaju

Ni njihov razvod braka koji se dogodio nakon dugog medijskog nagađanja, ali ni njegova nova ljubav Emma Hemming s kojom ima dvije kćeri, nisu stali između nekadašnjih supružnika Demi Moore i Brucea Willisa. Odnos se nije pokvario ni kada je Moore bila u braku s Ashtonom Kutcherom.

Holivudski glumci još su nakon samog razvoda davne 1998. naglasili kako će ostati u prijateljskim odnosima i njegovati obiteljske vrijednosti unatoč njihovom krahu braka. I zaista, tako je i ostalo. Od razvoda je prošlo pune 24 godine, ali Bruce i Demi u svim su životnim situacijama bili jedan kraj drugoga.

Najnoviji dokaz je zajedničko slavlje glumčevog 67. rođendana, za koji mu je Demi pripremila sjajno iznenađenje. Moore je svom bivšem suprugu umjesto torte pripremila platu gljiva, a smijeha na ovu instalaciju nije nedostajalo. Bruce, očito velik ljubitelj gljiva, a posebice tartufa, oduševio se gestom svoje bivše koja mu je pak putem društvenih mreža poručila: ‘Sretan rođendan Bruce, hvala ti na našoj divnoj obitelji’.

Javnu čestitku nije zaboravila ni Willisova sadašnja supruga Emma Heming Willis. Bivši model i manekenka ispod zajedničke je Instagram kompilacije videa napisala: ‘Ne samo da te volim, nego te obožavam’.

Prisan odnos bivših supružnika za pohvalu je, ali ništa manje dobar nije ni onaj Demi i Emme. Dvije dame poštuju jedna drugu i nisu na ratnoj nozi. Čak se i sva djeca holivudskog velikana zajedno druže.

Podsjetimo, Bruce i Demi zajedno imaju 33-godišnju kćer Rumer, 30-godišnju Scout i 28-godišnju Tallulah. S Hemming pak slavni glumac ima sedmogodišnju Evelyn te devetogodišnju Mabel.

Prije dvije godine, kada je započela pandemija koronavirusa, Bruce je neko vrijeme proveo s bivšom obitelji na imanju u unutrašnjosti SAD-a. To je mnoge začudilo jer je sadašnju suprugu Emmu ostavio s djecom u Los Angelesu.