uživa u rodnom gradu

Prave ljepotice: Lejla Filipović pozira sa sestrom, a sličnost je itekako vidljiva

25.02.2023 u 21:15

Bionic
Reading

Lejla Filipović ovih dana uživa u rodnom Dubrovniku, a vrijeme provodi u društvu svojih najdražih. Ovog puta pohvalila se fotografijom na kojoj pozira u društvu svoje sestre Amele

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića nikada nije skrivala koliko je bliska s članovima svoje obitelji. Bivšu hrvatsku misicu veže čvrsta veza sa sestrama i majkom Fehmom Šehović. Lejla, kada god joj obveze dopuštaju, rado otputuje u rodni Dubrovnik te ondje provede nekoliko dana u najdražem društvu.

Tako kraj veljače provodi u sunčanom Dubrovniku, a s obožavateljima na Instagramu dijeli lijepe trenutke. Tako je nedavno otkrila kako su obiteljski proslavili rođendan jedne od sestara, Dženane. Seke su tom prilikom pozirale nasmijane i zagrljene.

Sada je Lejla odvojila vremena za sestru Amelu. Sestre su nasmiješene i dobro raspoložene pozirale za zajedničku fotografiju, a Lejla je u opisu samo kratko napisala: 'Moja seka', te dodala emotikon u obliku srca.

Nema sumnje, ljepota u Lejlinoj obitelji je naslijedna, baš kao i dobri, a Lejla i njezine sestru su prave ljepotice.

Lejla je prethodno na Instagramu objavila nekoliko fotografija snimljenih tijekom šetnje rodnim gradom, a bivša misica je pokazala i nekoliko sjajnih, dnevnih stajlinga kojima dominiraju vječni komadi poput traperica i pletene haljine.

  • +4
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL