Cooke Maroney NA KOLJENIMA

Prava ljubav: Nakon samo sedam mjeseci veze zaručila se Jennifer Lawrence

06.02.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Iako su u vezi tek od lipnja prošle godine, i Cooke Maroney i Jennifer Lawrene očito su svjesni da su jedno u drugome pronašli savršenog partnera, stoga, očito, nisu dugo željeli čekati s novim korakom u vezi

Vijest koja je oduševila sve obožavatelje lijepe holivudske glumice proširila se internetom nevjerojatnom brzinom - Cooke Maroney zaprosio je svoju djevojku Jennifer Lawrence.

Priče o zarukama krenule su nakon što je 28-godišnja glumica snimljena s dečkom na intimnoj večeri u restoranu Raoul's, a na kojem se pojavila s prstenom koji neodoljivo nalikuje zaručničkom.

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Kamen na ruci bio je ogroman. Činilo se kako slave nešto, prsten je bio i više nego očit, a iako su sjedili odostraga, daleko od očiju javnosti, ljudi su počeli pričati. Ona je nosila preslatku crnu haljinu s točkama', rekao je izvor koji je bio u restoranu.

Iako su u vezi tek od lipnja prošle godine, kad ju je s 33-godišnjim umjetnikom upoznala prijateljica Laura Simpson, oboje su očito shvatili da je ljubav ona prava i da ne trebaju puno razmišljati o tome. Da je par zaručen do sada su znali tek njihovi bliski prijatelji i obitelji, no sada je glasnogovornik Jennifer Lawrence to potvrdio za magazin People.