OTVORENO I ISKRENO

Oskarovka progovorila o prekidu s redateljem: 'Još uvijek ga volim'

04.03.2018 u 13:15

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Jennifer Lawrence odlučila je otvoreno progovorito u raskidu s redateljem Darrenom Aronofskym s kojim je dvije godine bila u vezi

Njihova ljubavna priča započela je u listopadu 2016. godine na snimanju filma 'Majka' u kojem Jennifer tumači glavnu ulogu.

Nakon što su pojedini svjetski tabloidi pisali o zarukama para, u studenom prošle godine sve je iznenadila vijest da su svojoj vezi odlučili reći zbogom. Poput redatelja Jennifer Lawrence nije željela komentirati prekid, no sada je o njemu ipak odlučila progovoriti.

Jennifer Lawrence u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uletio mi je, izabrao me (za ulogu 'Majke') i onda ostavio. Sve je to trajalo oko sat vremena, a ja sam tada pomislila: 'baš je seksi'', priznaje Jennifer otkrivši kako je slavnog redatelja pokušavala osvojiti mjesecima prije početka veza.

'On je igrao igru teško osvojivog muškarca otprilike devet mjeseci, možda čak i dulje i to me ubijalo'.

Iako su mnogi mislili da je njihova romansa trajala kraće, glumica je otkrila da su u ljubavnoj vezi zapravo bili dvije godine. 'Ako sve zbrojimo u vezi smo bili dvije godine. Još uvijek ga puno volim', dodaje Jennifer.

  • +6
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije veze s američkim redateljem, holivudsku miljenicu ljubavno se povezivalo s glumcem Michaelom Fassbenderom i Nicholasom Houltom, dok je Aronofsky bio zaručen s glumicom Rachel Weisz ali su 2010. godine prekinuli nakon devet godina veze.