najsretniji trenuci

Poznati sportaš pop divi pripremio rođendan za pamćenje

26.07.2017 u 11:08

Bionic
Reading

Pop diva Jennifer Lopez protekli vikend proslavila je 48. rođendan. Iako je uvijek u centru pažnje zbog svog fenomenalnog izgleda, Jennifer je posljednjih mjeseci i sretno zaljubljena. Zato se njezin odabranik pobrinuo da joj najvažniji dan u godini protekne savršeno i da se njegova djevojka osjeća kao prava princeza

Ovogodišnji joj je rođendan svakako jedan od najsretnijih do sada, moglo bi se reći. Osim što joj karijera ide u savršenom pravcu, Jennifer Lopez sada su se posložili i ljubavni, ali i obiteljski planovi.

Nakon dugo vremena sretna je i ispunjena, a za to je možda najzaslužniji njezin odabranik Alex Rodriguez, slavni igrač bejzbola.

Stepping into my birthday week like... #Yassss #itsmybirthdaytoday #leosbelike #LEOs 📸: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Prvo joj je pripremio zabavu za pamćenje u ekskluzivnom restoranu i pozvao sve njezine bliske suradnike i prijatelje. Poznata je pjevačica tada zablistala u oskudnoj crnoj haljinici koja je više otkrivala nego prekrivala, no mora se priznati - stvarno se ima čime pohvaliti. Na ovako bi joj isklesanom tijelu mogle pozavidjeti i brojne mlađe kolegice.

Tu večer pjevačica nije mogla sakriti sreću i jednostavno je blistala, no iznenađenjima nije bio kraj. Nakon glamurozne večernje zabave uslijedila je i ona obiteljska.

Great weekend celebrating with our #families. #3generations (📷: Ana Carballosa/ @lacarba)

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Alex je naime okupio svoju, ali i njezinu širu obitelj koja je došla na slavlje u njihov zajednički dom. Tome su se najviše razveselila njegova djeca iz prvog braka, ali i njezini blizanci koje je dobila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem. Zajednička fotografija odaje dojam kako su neizmjerno sretni što se svi skupa izvrsno slažu.

Za kraj je Jennifer dobila još jedno preslatko iznenađenje od dragog. Na Instagramu joj je prvi put javno uputio romantičnu ljubavnu poruku ispod njezine fotografije i time raznježio mnoge.

Na fotografiji je Jennifer u dugoj i crnoj izazovnoj haljini, dok su joj bujne grudi u prvom planu, a ispod piše ovako: 'Želim najsretniji rođendan ovom predivnom ljudskom biću koje mi osvjetljava svaki dan. Volim te.'

Ummmm cake anyone... 🎂🎂🎂🎂🎂. 😂😂😂📸: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Od svih njezinih bivših ljubavi, ova je izgleda posebna, pa mnogi već neko vrijeme nagađaju da bi ju pjevačica i sportaš uskoro mogli okruniti brakom.