Sretni tate

Poznati očevi pokazali svoju nježnu stranu i otkrili kako se snalaze u novim ulogama: 'Nije lako roditelju'

29.10.2020 u 16:12

Bionic
Reading

Brižni i posvećeni očevi okosnica su obitelji, a takvi su sigurno u svojima - glazbenik i frontman grupe Cubismo, Hrvoje Rupčić te glumac Marko Cindrić. Šarmantne objave tih 'novopečenih' tata na društvenim mrežama s velikim veseljem su dočekali drugi očevi, majke ali i oni koji to nisu

'Dobro jutro svima na ovaj fantastičan, predivan dan. Za šnitu kruha, neki namaz i kavu imate? Je li vam bilo hladno noćas? Jeste li spavali na podu ili na madracu? Wooow....koji ste vi sretnici. Jesu li vam kada rekli da ionako trebamo živjeti više od onoga u nama od onoga oko nas?! Hoćete li si uništiti raspoloženje i jedini današnji dan ljutnjom na nešto ili nekoga koga za to baš briga?', piše Hrvoje Rupčić u svojoj objavi na Facebooku. Glazbeniku je početkom rujna druga supruga, Ivana Kujundžić Rupčić rodila sina Petra.

Njegov sinčić i on su, otkrio je, jutro počeli salsom.

'Nas dvojica svaki dan imamo naša jutra kada mamu pustimo da malo odspava nakon noćne smjene presvlačenja i dojenja. Prošlih dana bili smo u Argentini, Španjolskoj, Iranu, na Jamajci, u Sjevernoj Africi, Indiji, Mongoliji, Maliju, Tanzaniji, Armeniji itd. Svako jutro obilazimo jedan dio svijeta glazbom i plesom. Sviće još jedan predivan dan ove divne jeseni, fantastične 2020. godine', poručio je glazbenik.

Nakon 17 godina veze, supruga glumca Marka Cindrića, Rea prije devet dana rodila je dječaka kojeg su nazvali Pino. Zvijezda brojnih kazališnih predstava te serija 'Loza', 'Nestali', 'Crno-bijeli svijet" kao i filmova 'ZG80' i 'Nije sve u lovi' već je svom mališanu posvetio dirljivu objavu uz stihove pjesme 'Upoznavanje', a sada je opisao kako izgledaju prvi dani s njegovim sinčićem.

'Hormonalno oznojen tražim snagu u suplementima ali san se ne nalazi ispod duge tableta nego iza zatvorenih vijeđa u horizontalnoj poziciji. Sve se danas čini previše. Sve je na repeat. Jedan dan u životu snimljen na traku koja nikako da se izliže. Kazetofon života ne jede kazetu postojanja. On mota i mota sve dok iduća pjesma nije spremna za svirku. Hrpa radnji okrunjena djetetom sreće. Probijamo se kroz dane u deliriju u oblacima kojima ne vidimo ni početka ni kraja. Sami sebi smo nacrtali podočnjake. Ove godine za maškare igramo neispavane roditelje. Kostim su nam uflekane majice a rekvizita prekuhane bočice s naslagama kamenca. Utjehu pronalazimo u hranjenju i šećernom varanju. Gledamo se i jedva govorimo. Izgubljeni u mislima i utezima zaljepljenim na kostur suzdržavamo se zadnjim atomima snage da nam vlastite glave ne postanu desert. Kažu babinje. Babinje. Nije lako roditelju', smatra glumac.