SRETNA VEZA

Poznati kuhar u zagrljaju mlade Beograđanke

24.03.2017 u 15:42

Bionic
Reading

Na predstavljanju novih ljetnih pića i koktela od votke u muzeju Mimara, pojavila su se brojna poznata lica, a događaj nije propustio ni chef Tomislav Gretić koji se pojavio u društvu 14 godina mlađe djevojke Sanje Aleksić

Damir Kedžo, Kristina Šalinović, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri, Iva Šulentić, Miran Kurspahić, samo su neka od imena čija su nepca sinoć uživala u novim ljetnim pićima i slasnim delicijama vrhunskog chefa Tomislav Gretića

Pripremio je kanapee s paštetom od guščje jetre, kamenice i brojne druge delikatese, a prisutne je iznenadio pojavivši se u društvu 27-godišnje Sanje Aleksić s kojom je u vezi već gotovo dvije godine. Par se inače rijetko pojavljuje zajedno u javnosti  i na događajima koji su medijski popraćeni. 

Poznati kuhar, kojeg je šira javnost bolje upoznala u RTL-ovu kulinarskom showu 'Tri dva jedan kuhaj', u prosincu 2015. razišao sa suprugom, Kanađankom Priskom Thuring, nakon devet godina braka. Bili su par koji je u ljubav i brak odvela strast prema kuhanju, a upoznali su se dok je Tom vodio kuhinju hotela Doler Grand u Zürichu, a Priska je ondje radila kao mlada nada. 

Samo mjesec dana nakon toga jedan od najpoznatijih hrvatskih kuhara  prohodao je s 14 godina mlađom Beograđankom Sanjom Aleksić, s kojom je i dalje, čini se, u vrlo sretnoj vezi. 

  • +7
U Muzeju Mimara održana promocija votke Izvor: Pixsell / Autor: Davor Višnjić/PIXSELL