čari majčinstva

Poznate Hrvatice zajedno doje u parku

20.10.2017 u 09:45

Bionic
Reading

I dok se mnoge mame suzdržavaju od dojenja u javnosti, očekujući vjerojatno osudu okoline, tri glumice s time nemaju problema. Kada su bebe gladne, mame su spremne napraviti sve kako ne bi došlo do nervoze i plakanja

Centar Zagreba, sunčan dan i tri poznate mame na okupu. Glumice Mirna Medaković Stepinac, Vanda Winter i Petra Kurtela posljednjih mjeseci uživaju u majčinstvu. I dok Vanda i Petra imaju slatke brige sa svojim sinovima Fabijanom i Reljom, Mirni mora uvijek netko uskočiti jer Zora i Kaja zahtijevaju puno više.

No jedno im je isto - kada je glad u pitanju, bebe ne pitaju. Stoga su mame sjele na obližnje klupe i nahranile svoje mališane. Fotka poznatih mama kako doje odmah se svidjela njihovim pratiteljima na društvenim mrežama, koji su ih dodatno ohrabrili pozitivnim komentarima.

'Bravo cure... vi ste majke... čemu se sramiti nečega tako lijepog i predivnog... samo naprijed', samo je jedan od komentara ispod fotografije.

No osim mama i njihovih beba, na fotografiji se našao i 'uljez', odnosno kako je Mirna Medaković Stepinac napisala - deda čuvalica, koji je čuvao jednu od blizanki dok ona nije nahranila drugu.

  • +3
Mirna Medaković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell