čari majčinstva

Mirna Medaković otkrila kako se slažu njezine živahne blizanke

11.10.2017 u 12:25

Bionic
Reading

Šestomjesečne blizanke Kaja i Zora naše poznate glumice Mirne Medaković Stepinac svakim danom sve bolje napreduju. Otkada je postala majka, svakodnevica simpatične glumice promijenila se, a sada je otkrila kako se malene djevojčice slažu i koja je živahnija

Mlada i novopečena majka Mirna Medaković Stepinac početkom travnja na svijet je donijela blizanke Zoru i Kaju. Prva trudnoća bila je za nju sasvim novo iskustvo i dimenzija života koju još nije doživjela, no u proteklih šest mjeseci već se uhodala u majčinski posao.

Prvo dijete svakom je roditelju velik test, a zamislite kako je kada ih odjednom dobijete dvoje. No kod simpatične Mirne sve nekako djeluje kao da ide od šale. 

Tako javnost često obraduje privatnim fotografijama svojih djevojčica. Na Instagramu je sada pokazala i kako se slažu.

Ja?! Ne. Ne znam zašto sestra plače. 🐸🐸 #babySteps @dekiceohana

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

'Ja?! Ne. Ne znam zašto sestra plače', napisala je ispod posljednje objave na kojoj se vidi kako nemirna djevojčica svoju sestru malenim ručicama dira po glavi. Usporedna fotografija nastala nekoliko trenutaka kasnije prikazuje tu djevojčicu u plaču, dok je druga zbunjena razvojem događaja.

'Ljepotice male, malo smo nestašne, tako to krene, bit će toga još u odrastanju, slatke su vam curke', 'Kreće ljubav sestrinska', 'Hhhahhaahhaa, koja mala mrcina', neki su od komentara oduševljenih pratitelja koje je ova objava razveselila i nasmijala.

Sve smo pojele mama, ne brini. 😉 #babySteps 🐸🐸 @krrampuss

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Inače, roditeljstvo je našu glumicu potaknulo i na pisanje bloga u kojem se osvrnula i na svoje iskustvo s dojenjem koje je postalo tabu tema kada se radi o tome da se to čini u javnosti.

prije 🌧☔️! @krrampuss i 🐸🐸 = ❤ #ergobaby #keithharing #babySteps #inmyergo

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

Iako je na početku imala problema s dojenjem, a blizanke su bile preslabe da vuku mlijeko, pomišljala je i odustati od svega, no zahvaljujući patronažnoj sestri Mirna je savladala tehniku i danas doji na zahtjev. 

I kad si sit, uvijek može još. 😍 moja gladna 🐸 praktična @maxmarazagreb 👗😂

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

'Kosa mi se diže na glavi od svih stručnjaka. Ne postoji bolje ili lošije mlijeko. Postoji majčino mlijeko. Ili imaš mlijeka ili ga nemaš. Ili dojiš ili ne dojiš. I to je to. Točka. Kraj. Isključivo dojim svoje cure već tri mjeseca. Nebrojeno puta sam već htjela odustati jer su ovisne isključivo o meni. Svi drugi dolaze i odlaze, pomažu koliko mogu, ali ja sam jedina 24 sata dnevno s njima. Dojim na zahtjev. Nisam planirala, bile su male porođajne težine i morale su se udebljati. I sad je to tako ostalo, dojim ih kad su gladne, kad su nervozne da pronađu utjehu, kad ih nikako ne mogu uspavati... dojim. I to je ozbiljan posao', napisala je prije nekoliko mjeseci, a nedavno u jednoj televizijskoj emisiji priznala kako se nimalo ne ustručava dojiti u javnosti svoje kćerkice.

  • +3
Mirna Medaković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell