druženje s djecom

Elin Kostelić, Mirna Medaković i Vanda Winter pokazale svoje preslatke bebe

13.09.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Mlade mame napunile su baterije u ženskom društvu, a kako je za njih posljednjih mjeseci sve osim njihovih bebica u drugom planu, s njima su bila i njihova dječica od koje se ne odvajaju. Sudeći po njihovim osmijesima, Mirna Medaković Stepinac, Vanda Winter i Elin Kostelić sretnije su nego ikad

Nekad se bebu vezalo u jednostavnu platnenu maramu te s njom tako sigurno i udobno pričvršćenom uz majčino tijelo radilo sve svakodnevne poslove. Danas postoje nosiljke praktičnog i udobnog dizajna, a njih koriste i mnoge poznate mame, među kojima su Mirna Medaković Stepinac, Vanda Winter i Elin Kostelić.

Ovih dana mame su isprobale najnoviji model u kojem mogu postići laku promjenu položaja djeteta iz položaja gledanja natrag u položaj gledanja naprijed.

Pjevačica i glumica Vanda Winter uživa u majčinstvu i sinčiću Fabijanu, kojeg je rodila sredinom travnja u braku s nogometašem Ivanom Parlovom. Vanda sa sinčićem ide posvuda, a uvijek ga nosi u 'tobolcu', baš kao i Elin Kostelić, supruga našeg skijaša Ivice Kostelića, njihovog drugog sina Leona.

  • +3
Vanda Winter Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Gumica Mirna Medaković Stepinac također zna da nošenje djece ima brojne prednosti za njihov fizički, emocionalni i kognitivni razvoj. Ona svakodnevno puni društvene mreže fotografijama prekrasnih djevojčica koje je rodila početkom travnja. Kaja i Zora njezina su najveća radost i sreća, a ponosna majka nerado se odvaja od njih. Mlada mama uvijek računa i na pomoć svog supruga, ekonomista Hrvoja Stepinca, kao i na roditelje koji su jedva dočekali rođenje dječice.

  • +3
Mirna Medaković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell