nova ponuda

Poznata lica istraživala čarobni svijet novootvorenog Etno parka

26.04.2017 u 22:52

Bionic
Reading

Nedaleko od Zagreba, u mjestu Mala Mlaka otvoren je jedinstveni Etno park Zagreb koji će zasigurno postati hit destinacija za bijeg od gradske vreve. Svoje oduševljenje imanjem koje se prostire na 40 tisuća kvadrata nisu krile ni voditeljica Antonija Stupar Jurkin i glumica Ecija Ojdanić koje će zasigurno tamo povesti i svoje najmilije

I službeno je svoja vrata otvorio Etno park Zagreb koji je ponudom sadržaja, kao spoj povijesti i sadašnjosti, umjetnosti, turističke te gastro-zabavne ponude, jedinstven u Hrvatskoj.

  • +8
Otvoren Etno park Zagreb Izvor: Promo fotografije / Autor: Filip Popović

Kako izgleda taj čarobni svijet koji se prostire na 40 tisuća kvadratnih metara u mjestu Mala Mlaka, nisu propustila ni brojna poznata lica, od kojih će se mnoga zasigurno ubrzo ponovno vratiti, ali ovoga puta u društvu svojih najmilijih.

Uz već dobro poznata lica - glumicu Eciju Ojdanić, voditelje Dalibora Petka, Antonije Stupar Jurkin i Ecije Ivušić te modnog dvojca Elfs, našli su se i neki koji nisu često viđeni na društvenim događanjima.

Vaterpolisti HAVK Mladosti Andrija Bašić, Ivan Domagoj Zović i Andrija Vlahović sa zanimanjem su razgledali imanje, kao i legendarni glumac Ivo Gregurević.

#funnight #etnoparkzagreb 🎉

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonijasj) on

#blackandwhite is worth the fight 🐼🖤 @ballroomcroatia

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on