Svi su sumnjali na ono najgore

Poznat je uzrok smrti mlade zvijezde 'Euforije': Kombinacija lijekova i droga bila je kobna

22.09.2023 u 09:58

Bionic
Reading

Angus Cloud, preminuo je krajm srpnja, u 26. godini. Sada je otkriven i uzrok smrti glumca koji je u popularnoj seriji 'Euforija' utjelovio dilera droge Fezca 'Feza' O'Neilla

Angus Cloud preminuo je zbog slučajnog predoziranja, potvrdio je Ured mrtvozornika okruga Alameda, prenose američki mediji.

Priopćio je kako je glumac umro od smrtonosne kombinacije fentanila, kokaina, metamfetamina i još mnogih drugih supstanci. 'Angus je patio od akutne intoksikacije kombinacijom lijekova, koja je također uključivala benzodiazepin', izvijestili su. Potvrdili su i kako Cloud nije ostavio oproštajno pismo.

Inače se se borio s mentalnim problemima, a oni su se u tom trenutku pojačali. 'Angus je otvoreno govorio o borbi s mentalnim zdravljem i nadamo se da njegova smrt može biti podsjetnik drugima da nisu sami i da se ne bi trebali boriti sami u tišini', poručila je njegova obitelj. Isprva su sumnjali da je glumac možda počinio samoubojstvo.

Samo tjedan dana prije smrti glumac je otputovao u Irsku kako bi pokopao svoga oca, Conora Hickeya koji je umro u svibnju nakon kratke borbe s rakom.

  • +2
Angus Cloud Izvor: Profimedia / Autor: Faye Sadou / imago stock&people / Profimedia